IEEE İTÜ Öğrenci Kolu

2013 İTÜ Oyun Festivali Başlıyor

Başlangıç Tarihi 18 Nisan 2013 08:00
Bitiş Tarihi 19 Nisan 2013 19:00
Konum Elektrik Elektronik Fakültesi
Etkinlik Türü Çalıştay
İletişim İsmi ITU IEEE
İletişim Bilgisi https://docs.google.com/forms/d/1giBpXzvETbFvAUbDPs7U4W2VkYrrHrI4mwhk9jrbU1s/viewform
Ayrıntılı Bilgi http://www.ivo.ituieee.com/
Giriş Bilgisi Başvurulu

 

İTÜ IEEE Öğrenci Kolu tarafından düzenlenen İstanbul Teknik Üniversitesi Video Oyun Festivali 2013( İVOFest 2013), 18 – 19 Nisan 2013 tarihlerinde İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Elektronik Fakültesi’nde sizlerle olacak.

İTÜ tarafından artık gelenekselleşen ve bu sene ikincisi düzenlenecek olan 2. İTÜ Video Oyun Festivali (İVOFest 2013) 18-19 Nisan 2013 tarihlerinde yapılacak. İTÜ’nün öğrencilerinin oluşturduğu IEEE Öğrenci Kolu tarafından düzenlenen İVOFest 2013 İstanbul Teknik Üniversitesi’nin Elektrik Elektronik Fakültesi’nde tüm oyun severlerle buluşacak ve yine oyun severlerin gönlünü fethedecek.

2 gün boyunca sürecek olan bu güzel oyun festivalinde birçok stand kurulacak ve bu standlarda interaktif oyunlarla eğlenecek ve çeşitli yarışmalara katılarak ödüller kazanabileceksiniz. Gündemde olan oyun konsollarını ücretsiz olarak deneyebilmenizin yanı sıra büyük firmaların düzenlediği turnuvalarda eğlenceli dakikalar geçirebileceksiniz. Örneğin ARAL Game’in düzenleyecek olduğu Guitar Hero ve PES Turnuvası ile kendinizi bu oyunlarda sınama şansına sahip olacaksınız. Süpriz çekilişlerin de olacağı İVOFest 2013′te birçok hediye de firmalar tarafından dağıtılacak. İVOFest 2013′te görebileceğiniz daha farklı şeyler de bulunmakta. Oyun Tarihi Sergisi’nde özellikle geçmiş dönemleri göremeyen genç nesillerin ilgisini çekecek Mario oyunuyla nostalji yaşayabileceksiniz. Hemen ardından Guitar Hero ile günümüze dönerek oyun dünyasındaki değişimi kendi gözlerinizle görebileceksiniz.

18-19 Nisan 2013 saat 14:00-17:30 arasında düzenlenecek olan oyun yapımı eğitiminin de bulunacağı festivalde, 3D Akademisinin uzman eğitmenlerinin yönlendirmeleriyle Unity oyun motorunun yardımıyla oyun programlama ve tasarım eğitimine katılabilir ve eğitim sonunda sizlere verilecek olan sertifikaya hak kazanabilirsiniz. Eğitimin 2 günlük olduğunu unutmayın. Ek olarak eğitime katılırsanız 3D Akademi tarafından verilecek olan 1 yıllık eğitim hakkına sahip olma şansını da yakalayabilirsiniz. Eğitimin kontenjanlarla sınırlı olduğunu belirtmeden geçmeyelim. Etkinliğe katılmak istiyorsanız http://www.ivo.ituieee.com/ adresinde bulunan formu doldurmanız yeterli olacaktır.

Katılımcıları neler bekliyor?

İTÜ Ayazağa Kampüsü Elektrik-Elektronik Fakültesi önünde 2 gün boyunca kurulacak olan interaktif oyun standlarında eğlenebilirsiniz. ARAL PES Turnuvası ve Guitar Hero yarışması ile renklenecek olan bu bölümde sürpriz çeklişlerle katılımcılarımıza hediyeler de dağıtacağız. Bunların yanı sıra, düzenleyeceğimiz Oyun Tarihi Sergisi’nde eski oyun konsollarında tekrar oyun oynama imkanına sahip olabilirsiniz. Önce Mario oynayıp, ardından Guitar Hero’ya geçip kendinizi bir zaman tünelinde gibi hissedebilirsiniz : ). 18 ve 19 Nisan günlerinde; saat 14:00 – 17:30 'da gerçekleştirilecek oyun yapımı eğitimine katılabilirsiniz. 3D Akademi’den gelecek yetkin eğitmenlerle, Unity oyun motoru kullanılarak oyun tasarım ve programlama eğitimine katılabilir, 2 günlük eğitimin sonunda verilecek olan sertifikaya sahip olabilirsiniz.Ayrıca eğitime katılarak 3d Akademi'den 1 yıllık eğitim hakkı kazanma fırsatını elde edebilirsiniz

 

 

IEEE İTÜ Öğrenci Kolu

IEEE İTÜ Balosu

IEEE İTÜ Öğrenci Kolu

IEEE İTÜ Teknoloji Konferansı

IEEE İTÜ Öğrenci Kolu

IEEE "Wie are the Future" Etkinliği

IEEE İTÜ Öğrenci Kolu

15. IEEE Elektronik vs. Haberleşme Paneli

IEEE İTÜ Öğrenci Kolu

Sektör mü Akademi mi Paneli