10 resimle Hornets'lı Ajda Pekkan klibi

15 Haziran Pazartesi günü yayınlanan Ajda Pekkan, “Yakarım Canını” klibinde İTÜ Hornets oyuncuları da yer aldı. Hornets dışında kastta yaşlı teyzeler grubu, çok mutlu dansçı gençler ve motorcular da vardı. Bu grupların hepsinin bir araya getirilip klip çekilmesi kimin fikriyse takdir ediyoruz; çünkü hiçbir zaman bu kadar birbirinden alakasız grubu hiç kimse aynı klipte oynatamazdı. Gelin şimdi bizim görebildiğimiz Hornets oyuncularıyla alakalı absürtlüklere bakalım.

1. Anlamsızca; deniz kenarında kask ve ekipmanla dans ettiler. Kask giyenlere acıdık doğrusu bu sıcakta çekilmez hiç.

2. Dans ettikten hemen sonra yanlarına gelen dansçıya yiyecek gibi baktılar. Yediler mi bilmiyoruz henüz.

3. Yemediklerini bu sahneden anlıyoruz; ancak dansçı ablamızın bir an önce bizimkilerin yanından ayrılması gerek, ne de olsa hepsi İTÜ erkeği.

4. Daire içine aldığımız sahne klip boyunca önümüze birçok kere geliyor. Hunharca karpuz yemişler ve evet, soldan 3. kişi masaya kaskla oturmuş. Motorcuların masanın ortasına kaskını koymasını çok görmüştük ama çıkarmadan oturanı ilk oluyor herhalde. Açıkçası klibin saçmalığı buradan sonra başlıyor.

5. Daire içine aldığımız bir Hornets oyuncusu. Kastta eksik olduğundan, her Türk Pop klibinde ne işe yaradığı belli olmayan çok mutlu, çok hareketli gençlik dans grubuna katılmış. Ve evet yanındaki bir erkek ve ona çilek yedirmeye çalışıyor. Oysaki dakikalar önce ne kadar mutlu gözüküyordu küpeli genç arkadaşımız yanında inanılmaz mutlu genç arkadaş grubuyla, şimdi ise “Hayvan gibi şey yapıyorsunuz ya!” videosundaki adam gibi bakıyor.

6. Dediğimiz gibi bu sahneyle daha çok karşılaşacağız. Hunharca karpuz yeme sahnesi ve yanda sarışın yaşlı teyzemizin portakalı kabuğuyla (ne de olsa vitamini kabuğunda) karşısındaki Hornets oyuncusuna yedirmeye çalışması klipteki absürtlüklerden sadece birkaçı.

7. Daire içine aldığımız arkadaş bir Hornets oyuncusu. Bu sahneyi yıllardır hayal ediyormuş gibi bir surat ifadesi var, aslında Ajda Pekkan burada ikisinin kafasını tokuşturuyor; ama ikisinin de umuru değil. Belki soldaki arkadaş bütünlemede dersi veremeyip yaz okulunda kalacağını düşünüyordu bu sahnede, o yüzden bu kadar durgun.

8. Ajda Pekkan "Aferin koçuma, bütün karpuzları yedi." der gibi vuruyor arkadaşa. Gerçekten bu kadar karpuz yiyecek ne vardı?

9. Ve evet yanlış görmüyorsunuz, o bir çiğ balık. Arkadaş o kadar karpuz yiyince, öyle bir imaj bırakmış ki, Ajda "Al koçum bunu da ye, sana feda olsun." der gibi koyuyor önüne balığı. Ayrıca hala karpuz yiyor arkadaş.

10. Ajda Pekkan herhalde bıkmış Hornets oyuncularının açlığından ve sinirini yine bu arkadaştan çıkarıyor. Hani akşam 9-10’da Selfiş’e, Jr. Bee’ye gidip yemek bulamıyorsunuz ya, işte onların çoğu zaman sebebi Hornets oyuncuları oluyor. Bu arada büyük ihtimalle ağzında yine karpuz var arkadaşın. Karpuz yoksa sıkıntı; çünkü önünde karpuzdan başka çiğ balık vardı. 

*Not: Bizimkilerin yanına dans etmeye gelen dansçı abla klibin diğer kısımlarında yok. Sanırım çok durmuş yanlarında bizimkiler de yemiş ablayı.

*Not: O arkadaş çiğ balığı ne yaptı?

Ve işte o klip, iyi seyirler...

Başka Peron'un Haziran sayısı çıktı! En "baba" İTÜ'lüyü kaybettik

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor

Vadi Yurtları'ndan sonra 3 fakülte daha deprem güçlendirme projesine dahil edildi