2014-2015 Lisans Mezuniyet Töreni'ne adım adım

İTÜ Rektörlüğü tarafından resmi olarak açıklandığı üzere 2014-2015 Lisans Mezuniyet Töreni 8 Temmuz 2015 Çarşamba günü saat 18:00'da başlayacak olup tören provası resmi törenden bir gün önce 7 Temmuz 2015 saat 10:00'da yapılacaktır.

2014-2015 Mezuniyet Töreni'ne katılabilecekler 2014-2015 eğitim-öğretim yılı güz ve bahar dönemi mezunları ile bitirme projesi de dahil mezun olabilmek için 5 dersi kalmış olan öğrenciler. Mezuniyete katılacak öğrencilerin aileleri için geçen sene 2 iken bu sene 4 kişilik davetiyeler verilecektir.

Mezun durumunda olan öğrenciler cübbelerini ve tören davetiyelerini 22-29 Haziran tarihleri arasında fakültelerinden teslim alacak olup mezun olabilmek için 5 dersi kalmış öğrenciler mezuniyet törenine katılmak için 22-29 Haziran tarihleri arasında kendi fakültelerine yazılı başvuru yapmalıdırlar.Fakülteleri tarafından mezuniyete katılımı onaylanacak olan bu öğrenciler cübbe ve tören davetiyelerini 30 Haziran 2015 günü kendi fakültelerinden teslim alabileceklerdir. Bu sene kep ve cübbe fiyatı 30 TL olarak belirlenmiştir. Kep ve cübbesini almayan öğrenciler Mezuniyet Töreni'ne katılamayacaktır.

*Kep ve cübbe kiralamak için ödenmesi gereken 30 TL  Vakıfbank Maslak Şubesi İTÜ Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı Hesabına (IBAN No : TR 0700 0150 0158 0072 9685 5662) yatırılmalıdır.

İTÜ Lisans Mezuniyet Töreni'nden önce diploma verilmeyecek olup mezun olacak öğrenciler kimlik ibrazı ve kütüphaneye borcu olmadığına dair yazı getirerek 9-15 Temmuz 2015 tarihleri arasında kendi fakültelerinden diplomalarını teslim alabilirler. Diplomalarını almaya kendisi gelemeyecek olan mezunlar noter onaylı vekalet belgesinin aslı ile kendileri yerine bir başkasına diplomalarını aldırabilirler.Diplomayı mezun olacak öğrenci yerine alacak kişinin kimlik ve mezun olan öğrencinin kütüphaneye borcu olmadığına dair yazı ile Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'na gitmesi gerekmektedir. Ayrıca mezun olacaklar Mezun bilgi sistemine ( http://www.mbs.itu.edu.tr/ ) kayıt olmalı ve kendi fakülte öğrenci işlerinden alacakları Yemin Metni Formu'nu imzalamalıdırlar.

Mezuniyet Töreni hakkında detaylı bilgi için: http://mezuniyet.itu.edu.tr/

Rektör Karaca Ünilig şampiyonu İTÜ Hornets'ı kabul etti YTÜ Yıldız Kampüsü Cumhurbaşkanlığına mı geçiyor?

Gereğinin yapılmasını arz ederiz: Vadi Yurdu öğrencileri arasında dilekçe toplanıyor

İTÜ'den yeni seri üretim projesi: Fahri Doktora

Taşkışla kulüp konteynerlerine hırsız girdi

Acil durum: nerede ders çalışacağız?

Altan Edige Kız Öğrenci Yurdu'nda asansör krizi