Özlem
Son 180 günde 0 haber

2018 yılı mezuniyet töreni tarihleri belli oldu

2018 mezunlarının merakla beklediği 2017-2018 mezuniyet töreni tarihleri belli oldu. İTÜ SİS'ten açıklanan tarihlere göre lisans mezuniyet töreni 29 Haziran Cuma günü İTÜ Stadyumu'nda gerçekleştirilecek. Yüksek lisans ile doktora mezuniyet törenleri ise 19 Haziran Salı günü İTÜ Maçka Kampüsü'nde yer alan Mustafa Kemal Amfisi'nde yapılacak.

Törene kimler katılabiliyor?

2018 mezuniyet törenlerine 2017-2018 güz ve bahar dönemi mezunları katılabiliyor. Lisans öğrencisi olup, bitirme projesi de dahil olmak üzere mezun olmak için en fazla 5 dersi kalanlar da fakültelerine yazılı başvuru yaparak lisans mezuniyet törenine katılabilirler.

Kep ve cübbeler hakkında

Bu sene kep ve cübbelerin ne kadar olacağı ve nereden dağıtılacağı henüz açıklanmış değil. Geçtiğimiz sene kep ve cübbelerin temini 1773 İTÜ Satış Ofisi'nden gerçekleştirilmişti. Cübbe için 41, kep için 10 TL olmak üzere toplamda 51 TL ödeyen 2017 mezunlarımız, kendi bedenlerine uygun cübbe kalmadığı veya kendi fakültelerine özel cübbeler tükendiği için mağdur duruma düşmüşlerdi.

Mezun yakınları hakkında

Mezun yakınlarının törene katılabilmesı için ise davetiye gerekmekle birlikte, bir öğrenci için kaç tane davetiye verileceği ise İTÜ tarafından açıklanmadı. Geçtiğimiz senelerde mezuniyeti kesinleşen öğrenciler, kişi başına 4 davetiye alabiliyor ve davetiye teminlerini kendi fakültelerinden gerçekleştiriyorlardı.

Mezuniyet töreni ile bilgilendirmeler için arı24'ü takipte kalınız.

2017 lisans mezuniyet töreni neler olduğunu merak ediyorsanız tıklamayı unutmayın. Haberimizi ise 2017 mezunlarının kep atmalarıyla bitirelim :) 

İTÜ kütüphanesi dünyaca ünlü iki eseri koleksiyonuna dahil etti İTÜ'de neler oldu? 1-18 Mart 2018

Gereğinin yapılmasını arz ederiz: Vadi Yurdu öğrencileri arasında dilekçe toplanıyor

İTÜ'den yeni seri üretim projesi: Fahri Doktora

Taşkışla kulüp konteynerlerine hırsız girdi

Acil durum: nerede ders çalışacağız?

Altan Edige Kız Öğrenci Yurdu'nda asansör krizi