21. İTÜ EMÖS bu sene ‘İnsanın Yeniden Keşfi’ konusu etrafında şekilleniyor!

Türkiye’nin en uzun soluklu öğrenci sempozyumu İTÜ EMÖS bu sene ‘İnsanın Yeniden Keşfi’ konusu etrafında şekilleniyor!

Türkiye’nin en aktif iş ve kariyer kulübü seçilen İTÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü’nün düzenlediği 21. İTÜ Endüstri Mühendisliği Öğrenci Sempozyumu bu sene İTÜ24'ün de Tanıtım Sponsorluğunda 18-22 Şubat 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 

Üniversite öğrencilerini akademik çalışmalara özendirmek, hazırlayacakları proje ve bildirilerle kariyerlerine katkı sağlamak, öğrenciler ile iş dünyası arasında yeni köprüler kurarak ulusal çapta bilgi aktarımı ve paylaşımına olanak vermek amacında olan sempozyuma, 55 farklı üniversiteden bölüm ve sınıf kısıtlaması olmaksızın 800’ün üzerinde öğrenci katılıyor. 5 gün sürecek olan etkinlikte çeşitli paneller, seminerle ve eğitimlerle öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkıda bulunulurken akşam eğlenceleri ile de katılımcılara çevrelerini genişletme fırsatı sunuluyor.

21. İTÜ EMÖS bu sene ‘İnsanın Yeniden Keşfi’ konusunu işleyecek. İş dünyasında önemi artan insan temelli yönetim sistemleri trendi, konusunda uzman üst düzey şirket yetkilileri tarafından öğrencilere aktarılacak.

18-22 Şubat 2014 tarihleri arasında İTÜ Maçka Kampüsü’nde düzenlenecek sempozyuma dair ayrıntılı bilgiye ulaşmak için www.emos.itu.edu.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

İTÜRO 2014 Yarışmacı Kayıtları Başladı İTÜ'den Deprem İçin Sarsma Masası

250. Yıl Şenlikleri nedir, ne değildir

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor