Taşkışla'ya üçüncü konferans salonu mu, sahne mi?

Üçüncü konferans salonu mu, sahne mi?

Taşkışla Sahnesi 26 Şubat günü Taşkışla Kampüsü'nün sahne ihtiyacına dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirdiği Açık Provadan sonra bugün (18 Mart)"126'ya ne oluyor?" forumu düzenledi. Amaçları 126 no'lu amfide okuldaki öğrencilerin, öğretmenlerin, kulüplerin ve okul emekçilerinin hiçbirinin fikri alınmadan ve haber dahi verilmeden başlatılan bu inşaata dikkat çekmekti. Yönetimin şu an şantiyeye çevrilmiş olan 126 no'lu amfinin konferans salonu olmasını istemesine karşılık Taşkışla Sahnesi zaten okulda iki tane konferans salonu bulunduğunu fakat kültür-sanat faaliyeti yapabilecekleri bir mekan dahi olmamasına, öğrencilerin faaliyetlerinin ikinci plana atılıp bir konferans salonu daha yapılmasına olan tepkilerini dile getirdiler. Sahnesizlik probleminin  hocalarıyla birlikte çizdikleri projelerle artık çözülebileceğini düşünen Taşkışla Sahnesi daha önce hazırlanmış olan projeleri de tekrar inceledi.

2008 yılında başlayan ve 8 senedir süren Taşkışla'ya sahne yaptırma mücadelerinin en çetin dönemecinde olduklarını belirten Taşkışla Sahnesi bunun sadece Taşkışla öğrencilerinin değil bütün İTÜ öğrencilerini ilgilendiren bir mücadele olduğunu belirterek bütün İTÜ öğrencilerinden ilgi ve destek beklediklerini söylediler. 

24 Mart Çarşamba günü dekandan amfinin konuşulacağı sözü alan Taşkışla öğrencileri şimdi dekanlığa tekrar projelerini sunmaya hazırlanıyor. Tüm İTÜ öğrencilerinden de 24 Mart Çarşamba günü sunumda destek beklediklerini belirttiler.

 

İTÜ'den yaya ve bisikletlere öncelik Genç İTÜ'lüden müthiş başarı

Gereğinin yapılmasını arz ederiz: Vadi Yurdu öğrencileri arasında dilekçe toplanıyor

İTÜ'den yeni seri üretim projesi: Fahri Doktora

Taşkışla kulüp konteynerlerine hırsız girdi

Acil durum: nerede ders çalışacağız?

Altan Edige Kız Öğrenci Yurdu'nda asansör krizi