Öykü
Son 180 günde 0 haber

Arı Mola yenilenen yüzüyle aramıza döndü

Mayıs ayında kapanan ve kapanmasıyla İTÜ'lüleri çokça üzen Arı Mola, dinamik bakış açısıyla ve öğrencilerlerin yanında yer alan tutumuyla yeniden açıldı. Güz döneminin başından bu yana açılması dört gözle beklenen Arı Mola, yeni kampanyaları ve kaliteli hizmetiyle yeniden İTÜ'lülerin gözde mekanı olmayı hedefliyor.

Eski halinden eser yoktu

Kapanmalarından bir süre önce el değiştiren işletmede kalite düşmüş, öğrenciler de bu durumdan epey rahatsız olmuştu. Öğrencilerle işletme arasında hizmet ve hijyen gibi konularda pek çok anlaşmazlık yaşanmış, kalitenin çokça düştüğü işletme git gide zarar eder hale gelmişti. 

Arı Mola'nın eski halinden eser kalmadığını, eski kalitesinin bulunmadığını düşünen pek çok İTÜ'lü de buraya gitmeyi bırakmış ve bu da Arı Mola'yı kapanışa sürüklemişti.

Dinamik şekilde döndüler

Arı Mola'nın eski işletmecileri mekanı kapanışa sürükleyen son işletmecilerden geri devralıp Arı Mola'yı eski kalitesine ve daha iyi bir yere getirmek için yenilenerek aramıza geri döndüler. Şimdiden pek çok kısmı yeniden hizmete giren Arı Mola'da önüzmüzdeki pazartesi itibariyle her birimin eksiksiz hizmet vermeye başlaması hedefleniyor.

İlk hedefleri öğrenciyle barışmak

Öğrencileri bir hayli mağdur ederek Arı Mola'dan uzaklaştıran eski yönetimin aksine Arı Mola yeni yüzüyle öğrenciye destek olmak istiyor. Bunun için de ilk hedefleri öğrenci dostu kampanyalar ve öğrencinin cebini yakmayacak çözümler yaratmak. Bu hedefleri doğrultusunda da yemeklerde ve içeceklerde ciddi kampanyalar yapmaya başladılar bile.

Öğrencilerin cebini düşünerek kampüsü dışarıdan daha cazip kılmak adına fiyatlarını kampüs dışındaki işletmelerden aşağıda tutmaya çalışan işletme, buna karşın kalitenin düşmeyeceğinin, porsiyonların küçülmeyeceğinin ve hijyenden asla taviz verilmeyeceğinin altını çiziyor.

Haftanın 10'u

Öğrencilere destek olmak adına yaptıkları ilk kampanya olan "Haftanın 10'u"nda her hafta belirlenen farklı bir yemek menüsü o hafta boyunca yalnızca 10 TL olacak. Bu haftanın kampanyası Little Ceasars Pizza'da. Hafta boyunca Little Ceasars'tan alacağınız 1 orta boy pizza sadece 10 TL. Kampanyanın Güz dönemi sonuna kadar farklı menülerle sürmesi planlanıyor.

Ev yemeği özleyenlere kolaylık

Aynı anda hem ucuz hem kaliteli hem de doyurucu porsiyonlu ev yemeği bulmanın bir hayli zor olduğu kampüsümüzde Arı Mola yine öğrenciye destek olmak için 4 çeşidi içeren ev yemekleri menüsünü et/tavuk/sebze fark etmeksizin 15 TL'ye satacak. Üstelik "Ya bir kaşık daha koyar mısınız?" diyenleri de kırmayacaklarmış.

İTÜ'lülerin kanayan yarası: Kahvaltı

Pek çok İTÜ'lünün sıkıntı çektiği kahvaltı problemine de çözüm olmak isteyen işletme, öğrencilerin kahvaltı tabaklarını istedikleri gibi oluşturmasına izin verecek ve herkes aldığı kadar ödeyecek. Çay fiyatlarında da arttırmaya gitmeden çayları 1 TL'den satmaya devam edecekler.

Kahve severleri de unutmadılar

Kampüste uygun fiyata güzel kahve içmek oldukça zor. Bunun için de Kasım ayı sonuna kadar Filtre Kahve'de "2 al 1 öde" kampanyası yapılacak. Coffee Society'nin kartlarına aldığınız her kahve için damga bastırdığınızda da 6. kahveniz onların hediyesi olacak. İşletme, kendi termosuyla veya bardağıyla gelenlere de indirim yapacak. 

Öğrenciler için yeniden buluşma noktası

Öğrencilerin Arı Mola'yı eskisi gibi uğrak bir buluşma noktası olarak görmesini isteyen işletme bunun için de Digitürk yayınlarına devam edecek ve kampüste çoğu yerin erken kapanmasından müzdarip olanlara bir alternatif olarak gece 12.00'ye kadar hizmet verecek. 

İTÜ'de neler oldu? 17 Eylül - 12 Ekim 2018 İTÜ'de hafriyat kamyonu kazası: 1 yaralı

Gereğinin yapılmasını arz ederiz: Vadi Yurdu öğrencileri arasında dilekçe toplanıyor

İTÜ'den yeni seri üretim projesi: Fahri Doktora

Taşkışla kulüp konteynerlerine hırsız girdi

Acil durum: nerede ders çalışacağız?

Altan Edige Kız Öğrenci Yurdu'nda asansör krizi