BeeSportive App şimdi App Store'da

Üniversite öğrencileri tarafından kurulan BeeSportive; günümüzün en büyük problemlerinden olan asosyalliğin, spor yapmak için olan motivasyon eksikliğinin ve hareketsizliğe bağlı sağlık problemlerinin önüne geçmek adına insanları spor yaparken bir araya getiren, İTÜlü öğrencilerin kurduğu bir platform.

BeeSportive App şimdi App Store'da

BeeSportive herkesin daha rahat ulaşabilmesi için şimdi mobile geçiyor. BeeSportive App ile çevrelerinizde onlarca farklı spor dalında açılan Beeventlere katılarak ya da kendi Beeeventinizi oluşturarak ortak ilgi alanlarına sahip olduğunuz, seviyenize uygun ve birlikte spor yapmak isteyeceğiniz insanlarla bir araya gelebilirsiniz.

Aşina olduğunuz sporların yanı sıra yeni sporları keşfedebileceğiniz; yogadan tenise, fonksiyonel antrenmandan su topu gibi uzmanlık sporlarına kadar birçok spor dalında alanında yetkin BeeSportive sporcuları ile birlikte düzenlediğimiz ücretsiz kurslara katılabilirsiniz.

Sosyal olurken aynı zamanda spor yaparak sağlıklı yaşam adına büyük adımlar atabileceğiniz yeni bir dünya için siz de bir an önce BeeSportive App'i indirip kullanmaya başlayabilirsiniz.

Mustafa Kemal Amfisi Yapı Merkezi işbirliği ile yenilendi İTÜ'de seçim zamanı: Öğrenci Konseyi yeniden seçiliyor

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor

Vadi Yurtları'ndan sonra 3 fakülte daha deprem güçlendirme projesine dahil edildi