BEST yaz kursları başlıyor

Avrupa’nın önde gelen üniversitelerinde, iletişim, ortaklık ve öğrenci değişimleri ile geleceğin mühendisleri ve yöneticilerinin eğitimini tamamlayıcı yönde çalışmalar yapmakta olan BEST (Board of European Students of Technology)  yaz kursları başvuruları başlıyor!

BEST kursları Avrupa’nın bir çok ülkesinde bulunan  üniversitelerdeki yerel BEST grupları tarafından düzenlen bir öğrenci etkinliğidir. Amaç katılımcı öğrencilerin kendilerini akademik ve teknik anlamda geliştirmelerine yardımcı olmaktır. Akademik katkısının yanı sıra  BEST tarafından düzenlenen bu kursların başka bir hedefi de öğrencilere misafir edildikleri ülkenin kültürünü tanıma fırsatı yaratmaktır.

İlkbahar, yaz, sonbahar ve kış olmak üzere 4 mevsim düzenlenen kursların her biri ortalama 7 ila 10 gün sürmektedir. Başvurular resmi web sitesi  üzerinden  yapılmakta ve başvuru şartı olarak BEST üyesi olmak aranmamaktadır. İçerik bakımından 2’ye ayrılmaktadır: BEST Courses on Career Related Skills ( Kariyer Odaklı Beceriler ile ilgili BEST Kursları) ve BEST Courses on Technology (Teknoloji ile ilgili BEST Kursları).

Son başvuru tarihi 22 Mart olan kurslarla ilgili ayrıntılı bilgi ve başvuru için tıklayınız.

Bir kulüp binlerce hayat İTÜ'de NFL esintileri

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor

Vadi Yurtları'ndan sonra 3 fakülte daha deprem güçlendirme projesine dahil edildi