Öykü
Son 180 günde 0 haber

EEB derslikleri yenileniyor

Geçtiğimiz hafta pek çok İTÜlü, Elektrik Elektronik Binası'nda (EEB) aldıkları sabah derslerine gittiklerinde sınıflarını oldukları yerde bulamadılar. "Ben bu dersi EEB diye almıştım uçağa almışlar!" gibi pek çok diyalog duyduk hepimiz. Tüm bu karışıklığın sebebiyse Elektrik Eletronik Binası'nda devam eden tadilat.

EEB tadilatında son durum

EEB'de devam eden tadilatta 5000'li sınıfların neredeyse tamamı ve sınıfların sıraları yenileniyor. Tadilatı süren sınıflarda sıralar hatta kalorifer petekleri bile sökülmüş durumda. Bazı sınıflarda hala dersler işleniyor olsa da bina içindeki çalışmalar gün içinde de devam ediyor. Koridorlarda  EEB koltukları ve paketlenmiş halde sınıf sıraları duruyor. 

İTÜ SİS üzerinden açıklama yapıldı

Bu hafta İTÜ SİS üzerinden yapılan açıklamayla EEB tadilatının 11 Şubat'ta başladığı, öğrencilerin ders aldıkları yerin değişip değişmediğini kontrol etmesi gerektiği söylendi. Tadilat çalışmalarının Akademik Takvim'de görülen 1 aylık boşlukta yapılmayıp, bahar dönemi başlangıcına denk getirilmesi ise hala merak konusu. 

İTÜ SİS üzerinden yapılan açıklama:

Henüz ders programınızı konrol etmediyseniz, derslerinizin yerinin değişip değişmediğine bir an önce bakın ki durduk yere VF'lere davetiye çıkarmayın, uyarması bizden!

EEB tadilat sürecinden görüntüler:

İTÜ'lü ellerden çıkan bir yapay zeka: Deniz Yılmaz Elektrik Mühendisliği Kulübü 25. yılını kutluyor

250. Yıl Şenlikleri nedir, ne değildir

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor