Enerji Kapısı 3 Ay Süreyle Çalışmaya Alınıyor

 

Güncelleme(26.05.2014 19:00)-Çalışmanın finallerin bitiminde 2 Haziran Pazartesi günü başlamasına karar verildi.

Gerek üniversitemize girişlere gerekse yerleşkemizin dış görünümüne yeni ve seçkin bir kimlik kazandırılması amacıyla merkez yerleşkemizdeki kapılarda başlatılan çalışma, ikinci ayağı ile devam ediyor. Ana giriş kapısının yenilenmesi ve Arı Kapı adını almasının ardından, devamındaki çalışma Enerji Kapı olarak bilinen girişte yapılacak.

Resmi olarak 1773 Kapısı adını alacak bu girişte, 27 Mayıs 2014 Salı günü başlayacak çalışma 3 ay sürecek. 1773 Kapısında çalışmanın devam ettiği süre boyunca, üniversitemize araç-giriş çıkışları Akademik Kapı, Borsa Kapı ve Etiler Kapıdan gerçekleştirilecek.

1773 Kapısı için yapılacak çalışma, sadece mimari ve peyzaj aşamalarıyla sınırlı kalmayarak trafik düzenlemesini de içerecek. Bu sayede bu kapıdan İTÜ’ye yapılacak giriş – çıkışların sağlıklı bir işleyişe kavuşması sağlanacak.

İTÜ’nün tüm giriş kapıları, ana kapıdaki kimlik kazandırma konseptinin devamı olan bir anlayışla yenileniyor. Projenin devamında, sırasıyla Etiler Kapı ve Borsa Kapı için de çalışma yapılacak. 

İTÜ'den Justin Timberlake Geçti İTÜ Öğrencisi Dünyayı Kendine Hayran Bıraktı

250. Yıl Şenlikleri nedir, ne değildir

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor