EUROVISION Yok, ITUVISION Var

Bu yıl şarkı heyecanı ITUVISION ile devam ediyor. İstanbul Teknik Üniversitesi’nin fakülteleri İTÜ’nün en iyisini belirlemek için ITUVISION’da kıyasıya yarışıyor.  2.tur elemenin ardından finalde yarışmaya hak kazanan 8 fakülte temsilcisi 12 Mayıs’ta büyük final heyecanını müzik severlerle paylaşıyor… 

EUROVISION BU SENE ITU’DE!..

İTÜ Yabancı Diller Yüksekokulu yerleşkesinde yer alan, gönüllü okutman ve asistan kadrosuyla birlikte düzenlemiş oldukları etkinlikler, yarışmalar ve sosyal sorumluluk projeleri ile İTÜ’de yer edinen Sosyal & Kültürel Merkez bu sene ITUVISION’un 3.sünü düzenliyor.

Üniversite kapsamında bulunan 15 fakültenin kendi temsilcisi ile final gecesine katıldığı, sadece teknik üniversiteli öğrencilerin değil diğer tüm üniversite öğrencilerinin de ilgiyle takip ettiği ITUVISION, İTÜ’nün ilk ve tek müzik yarışması.

Her fakültenin kendi temsilcisini belirlediği ön eleme oylaması, finalistlerin belirlendiği final oylaması ve seçkin jürinin canlı performansları değerlendirdiği final gecesi olmak üzere üç aşamadan oluşan yarışmada ön eleme ve final oylaması tamamlandı. Final gecesine katılacak 8 yarışmacı yapılan internet oylaması sonucu İTÜ’lü öğrenciler tarafından belirlendi. 8 finalisti 12 Mayıs’ta Attila Özdemiroğlu, Yonca Lodi, Demet Sağıroğlu, Bülend Özveren ve Sibel Alaş dan oluşan büyük jüri ve seyirciler karşısında sahne performanslarını sergileyecekleri büyük final gecesi bekliyor. Gecede finalistlerin performanslarının yanı sıra renkli sürprizler de yer alacak. İTÜ MASLAK KAMPÜSÜ ,Süleyman Demirel Kültür Merkezi amfisinde  Saat 20.00 de başlayacak olan final gecesi tüm müzikseverlere ücretsiz olacak.

Tarih ve Saat: 12 Mayıs Pazar – 20.00

Yer: İstanbul Teknik Üniversitesi, Maslak Kampüsü – Süleyman Demirel Kültür Merkezi

Ayrıntılı bilgi için;  www.ituvision.com

 

İTÜ Yabancı Diller Yüksekokulu - Sosyal&Kültürel Merkez

Tel: ( 0212) 2931300 – 2521 (dahili)

Adres: İstanbul Teknik Üniversitesi Maçka Kampüsü Maçka/Teşvikiye/İstanbul

İTUVISİON 2013 İletişim Koordinatörü: Cem Deniz Şahin – 0532 500 6929

Kendi Raporunu Yalanlayan Üniversite : İTÜ 6. UçArı Ulusal Vaka Analizi Yarışması sonuçlandı!

250. Yıl Şenlikleri nedir, ne değildir

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor