Esra
Son 180 günde 0 haber

Gelişen dünyayı yeniden keşfetmek isteyenler GOBİ'de buluşuyor

İTÜ Yatırım Kulübü tarafından bu sene 11. düzenlenecek Global Opportunities in Business and Investment (GOBI), 3-6 Mart tarihleri arasında İTÜ Maçka Mustafa Kemal Amfisi’nde gerçekleşecek. “Bu bir hayal ürünüdür.” sloganıyla yola çıkan uluslararası iş ve yatırım zirvesine 42 farklı ülkeden ve Anadolu’dan yaklaşık 5000 öğrenci katılacak.

İlki 2008 yılında düzenlenen GOBİ, Üniaktivite tarafından verilen En İyi Uluslararası Öğrenci Organizasyonu ödülüne layık görülmüştü.

Uluslararası zirveyle farklı kültürler bir araya gelecek

GOBİ sayesinde öğrenciler hem keyifli vakit geçirecek hem de özgeçmişini doldurup her milletten insan ile beraber iş kültürü hakkında bilgi sahibi olabilecek. Bunlara ek olarak, ülkemizde değinilen önemli konular uluslararası alanda tanınan konuşmacıların da katılımıyla bu zirvede konuşulacak.

Eğlenceden ödün verilmeyecek

Göz alıcı bir açılış gecesiyle başlayacak olan GOBİ’de gelenek bozulmayacak ve ilerleyen günlerde katılımcılara Türkiye ve İstanbul'u tanıtmak adına gezi ve sosyal aktiviteler düzenlenecek.

Farklı kültürlerin de tanınmasına olanak sağlamak için her gece panellerden sonra International Night gibi çeşitli aktiviteler düzenlenecek. Bu etkinliklerle GOBİ, iş dünyası ile öğrenciler arasında bağlantı kurma rolünün dışında farklı kültürlerin kaynaşmasında ve etkileşiminde de rol oynuyor.

Türkiye'nin en seçkin firmaları bu zirvede 

Gerçekleşecek uluslararası panellerde iş ve yatırım alanında merak uyandıran evrensel konulardan bahsedilecek. Türkiye'den tanınmış firmalardan pek çok seçkin iş adamının konuşmacı olarak katılacağı zirvede geçmişte Mercedes-Benz, Google Türkiye, P&G, Türk Hava yolları, Oracle, Deloitte, Coca–Cola, Boston Consulting Group gibi öncü firmaların C-Level konuşmacıları, bununla beraber uluslararası düzeyde tanınmış İlber Ortaylı, Sinan Güler, Erol Bilecik gibi isimler yer almıştı.

Bu sene 11.si düzenlenen GOBİ’ye katılacak konuşmacılardan bazıları ise şöyle;

  • Kaan Terzioğlu - Turkcell CEO
  • Oğuz Uçanlar - MC Donald's CEO
  • Dr. Yılmaz Argüden - ArGe Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı
  • Cem Kozlu - Siyasetçi, Ekonomist, İş Adamı
  • Steven Young - Bosch Türkiye ve Ortadoğu CEO 
  • Hakan Alp - Yapı Kredi GMY
  • Acar Baltaş - Psikolog, Akademisyen, Yazar

 Detaylı bilgileri, gelişmeleri takip etmek ve etkinliğe kayıt olmak için: gobistanbul.com

Bir İTÜ'lü Bir Sohbet: Utku Borataç ile İTÜ'lü Olmak İTÜ'de işletmeler teker teker kapanıyor

Gereğinin yapılmasını arz ederiz: Vadi Yurdu öğrencileri arasında dilekçe toplanıyor

İTÜ'den yeni seri üretim projesi: Fahri Doktora

Taşkışla kulüp konteynerlerine hırsız girdi

Acil durum: nerede ders çalışacağız?

Altan Edige Kız Öğrenci Yurdu'nda asansör krizi