Öykü
Son 180 günde 0 haber

Grammy'de İTÜ'lü aday

The Recording Academy şirketi tarafından her sene müzik dünyasının en başarılı isimlerini ödüllendiren Grammy Ödülleri'nin müzik dünyasının genç yeteneklerini ödüllendirdiği versiyonu Grammy U'da İTÜ'lü Efe Akbulut Forget-Me-Not adlı projesiyle "New Talents in Music Business" (Müzik Dünyasındaki Yeni Yetenekler) kategorisinde ödüle aday gösterildi.

Efe Akbulut kimdir?

Küçük yaştan itibaren müzikle ilgilenen Efe, çift diploma programı ile İTÜ ve Southern University of Illinois Endüstri Mühendisliği mezunu. Şu anda New York Üniversitesi'nde pazarlama üzerine yüksek lisans yapmakta ve aynı zamanda da iHeartRadio'da pazarlama uzmanı olarak Taylor Swift, Justin Timberlake ve Katy Perry gibi isimlerin pazarlama stratejilerinin yönetiminde görev almakta.

Hem iş hem de müzik ve gösteri dünyasına hayran olan ve ikisinden de vazgeçemeyen Efe kendini "Show Businessman" olarak tanımlıyor. 

Ödüle aday gösterildiği Forget-Me-Not isimli projesi ise Amerika'daki müzik festivallerindeki müşteri-işletme ilişkisini sürdürülebilir haline getirme amacı taşıyor. Proje, herhangi bir festivale giden kişinin aynı festivale sonraki sene katılmaması probleminin sebeplerini inceleyerek müşterilerin devamlı katılım sağlamaları adına çözümler sunarak müşteri ve işletme arasında devamlı bir bağ yaratabilmeyi amaçlıyor.

Grammy U nedir?

Grammy Ödülleri'ni düzenleyen The Recording Academy şirketi tarafından oluşturulan Grammy U, temel olarak 17-25 yaş arasındaki müzik dünyasında kariyer edinmeyi amaçlayan üniversite öğrencilerini bir araya getiren bir organizasyon. 

Topluluğun hedefi ise müzik dünyasında kariyer edinmek isteyen gençlerin tanışmasını, fikilerini paylaşmasını sağlamak; eğitim programları ve performans şanslarıyla da kendilerini geliştirmelerine yardımcı olmak.

İTÜ'de farklı bir dans gösterisi: İnşaatlarla dans Vadi Yurtları Yemekhanesi kapatıldı

250. Yıl Şenlikleri nedir, ne değildir

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor