Hornets vites arttırdı

İTÜ Hornets, 21 Aralık Pazar günü 19.00'da evi Ayazağa Stadyumu'nda Gazi Warriors'ı ağırladı. Profesyonel Ligi'inde ilk maçını deplasmanda Mersin Mustangs'e kaybeden Hornets, ikinci maçında vites arttırarak mücadeleyi galip tamamlamayı bildi.

 İlk çeyrekte bir field goal bulan Hornets, skoru 3-0 yaptı. Yine bu çeyrekte WR ve O-line'ın muhteşem bloklarıyla koşu oyununa yönelen İTÜ, #51 RB Faruk Acar'ın 3 yardlık koşusuyla touchdown yaptı, PAT'de başarılı olunca skor 10-0 oldu. Warriors ise İTÜ defansının baskısından dolayı 8 yarddan field goal vurarak başarılı oldu. Skoru 10-3 yaptı. FG'den sonra Gazi onside kick vurarak topun kendilerinde kalmasını sağladı ve
bir pas oyunuyla touchdown yaptı, PAT'yi İTÜ savunması blokladı ve skor 10-9 oldu. Böylece ilk yarı bitmiş oldu.

 3. çeyreğin başlarında #28 Mert Kurtcan kafasını aldığı darbe nedeniyle beyin sarsıntısı ihtimaliyle hastahaneye kaldırıldı. Ambulansın sahadan gitmesinden dolayı ve ambulans firmasının başka ambulans göndermemesi sebebiyle oyun 20-30 dakika durmak zorunda kaldı. Oyun başladıktan sonra Gazi kendi endzone'una çok yakın yerden başladı ve 3 hakkında da ileri gidemediği için Punt yapmak zorunda kaldı. #99 yıldız defensive end Oğuzhan Turgay puntı blokladı ve İTÜ'ye safety aldırarak skoru 12-9 yaptı. 3. çeyreğin sonlarına doğru #51 RB Faruk Acar'ın koşusu ve PAT'nin başarılı olmasıyla skor 19-9 oldu. 4. çeyreğe geçilirken Gazi defansı Hornets hücumundan çekindiğini göstererek bir koşu oyununa daha izin vererek #39 RB Seyfettin Saruhan'ın touchdownuna engel olamadı. PAT başarısız olunca skor 25-9 oldu ve İTÜ Hornets maçı kazandı.

Rektör Mehmet KARACA ile müzik zamanı İTÜ'yü tokatlayan tokatlayana: Gülse Birsel'den İTÜ yönetimine ders

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor

Vadi Yurtları'ndan sonra 3 fakülte daha deprem güçlendirme projesine dahil edildi