Hornets yarı finalde

22 Mart 2015 tarihinde İTÜ Stadyumu'nda gerçekleşen karşılaşmada İTÜ Hornets Koç Rams'i 33-14 yenerek yarı finale çıkmaya hak kazandı.

 Maçın ilk çeyreğinden sonra Hornets'ın ağırlığını koyduğu maçta, Koç Ramsli taraftarların taşkınlıkları damga vurdu. Kendini bilmez taraftarlar hakemleri etkisi altına almaya çalıştı ve Hornets seyircisiyle tartıştı. #9 numaralı  Rams oyun kurucusu oyundan çıkarken sinirinden tribünlere laf attı. Hornets defans oyuncularının Rams offensive line'ını domine ederek oyun kurucuya legal sert müdahelelerde bulundu. Bu sebeple sahaya birçok kez sağlık ekibi girdi. #9 numaralı Rams oyuncusunun siniri yediği darbelerden dolayıydı.

 İlk çeyrekte iki takım da sayı bulamazken #39 Seyfettin Saruhan Hornets offensive line'ın muhteşem koşu oyunuyla touchdown'ı buldu. PAT'de başarılı sonuçlandı ve skor 7-0 oldu. Bu sayıdan hemen sonra #82 Deniz Yılmaz endzone'da topu tutarak durumu 13-0 yaptı ve yine PAT başarılı oldu. Skor 14-0.

 3. çeyreğin başında Hornets Offensive line'ının maç boyunca üstünlüğü 70 yardlık koşu oyununda da göstererek #39 Seyfettin Saruhan'a touchdown yapmasını sağladı ve durum 20-0 oldu. Bu sayıda Seyfettin'in kusursuz sezgisinin payı büyüktü . Bu sürede Rams skoru 20-7 yaptı.

 #82 Deniz Yılmaz'ın ve #4 Ozan Özcan'ın touchdownlarıyla skor 33-7 oldu. Son anlarda Rams skoru 33-14 yaptı.

 Ayrıca Türkiye Amerikan Futbolu tarihindeki ilk goal post (kale direği) sahaya dikildi.

 Maç topu Hornets koçları tarafından oyun kurucu #19 Ateş Akkor'a verildi. Ateş maçın adamı seçilmesi sayesinde goal post'a imzasını attı.

 Bu skorla İTÜ Hornets 18-19 Nisan'da yarı final mücadelesinde yine kendi sahasında ODTÜ Falcons'ı ağırlayacak. 

İTÜRO 2015 Robot Olimpiyatları Mehmet Karaca Röportajı 2. Bölüm: İTÜ'ye Cami Meselesi

250. Yıl Şenlikleri nedir, ne değildir

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor