İstanbul Karbon Zirvesi 3-5 Nisan 2014 Tarihleri Arasında İTÜ’de

İstanbul Teknik Üniversitesi tarafından Türkiye’de ilk defa 3-5 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek olan zirve, dünyanın dört bir yanından akademi, iş dünyası ve kamu temsilcilerini buluşturuyor.   

İklim değişikliği ve etkilerine dikkat çekerken, küresel karbon piyasalarının yerel yansımalarının, emisyon ticaretinin ve temiz teknolojilerin tartışılacağı İstanbul Karbon Zirvesi, İstanbul Teknik Üniversitesi’nin öncülüğünde gerçekleştirilecek. Enerji politikaları, enerji arz güvenliği ve sorumlu işletme, düşük karbonlu ekonomiye geçiş, enerji verimliliğinde gelişmekte olan ülkeler perspektifi, dünyadaki domestik emisyon ticaret sistemleri ve Türkiye ile karbon piyasalarında fiyatlandırma temalarında konularında uzman uluslararası isimlerin konuşmalarına yer verilecek. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar, Ekonomi, Çevre ve Şehircilik, Bilim, Sanayi ve Teknoloji, Orman ve Su İşleri Bakanlıkları ile EPDK ve SPK'nın destekleriyle gerçekleştirilecek çok-paydaşlı zirvede akademi, iş dünyası ve kamu temsilcileri biraraya gelecek. Zirve 3-5 Nisan 2014 tarihlerinde İTÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 

'Tape' gündemi İTÜ'ye de sıçradı İTÜ Türkiye'nin En İyi 8. Üniversitesi Seçildi!

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor

Vadi Yurtları'ndan sonra 3 fakülte daha deprem güçlendirme projesine dahil edildi