Tolunay
Son 180 günde 0 haber

İTÜ Çekirdek girişimlerinde bu hafta: Ahtapot App, Buy Buddy, AxolotlBio

arı24 olarak Türkiye'nin en iyi, dünyanın ise en iyi 3. kuluçka merkezi olan İTÜ Çekirdek girişimlerini sizler için derliyoruz. Bu hafta İTÜ Çekirdek girişimlerinden radarımıza takılanlar: Ahtapot App, Buy Buddy ve AxolotlBio.

1) Ahtopot Bilişim Sistemleri- Ahtapot App

Kapalı devre sosyal ağ işlevini gören Ahtapot App, markalar arasında ya da markaların kendi çalışanları ve tedarikcileri ile bir araya gelmelerini sağlayan bir yazılım alt yapısı. WhatsApp veya toplu SMS kullanımı gerektirmeyen platform, kişiselleştirilebiliyor da. İTU ARITeknokent'in bu girişimciler için hazırladığı bir de videoları var. Sitelerine göz atmak isterseniz o da burada .

 

2)Buy Buddy

Buy Buddy son zamanlarda adının sıklıkla duyduğumuz girişimlerden. Alışveriş deneyimini bir üst düzeye taşımak konusunda kararlı girişimciler tarafından ortaya çıkan fikir ve bu fikrin sonucu olarak geliştirilen "Hitag" isimli cihaz, müşterilere mağaza içerisinde kasaya gitmeden, sırada beklemeden alışverişilerini tamamlayabilme imkanı sunmakta. Buy Buddy linki için tıklayınız . 

3) AxolotlBio

3D Bioprinter sistemini geliştiren ve bu sayede hastalardan alınan kök hücreler ile yapay doku ve organ geliştirmeyi sağlayan AxolotlBio, Big Bang 2017 de boy göstererek pek çok yatırımcının dikkatini çekerek büyük çapta ödül ve yatırım desteği aldı. AxalotlBio'nun neler yaptığını daha detaylı incelemek istiyorsanız buraya tıklamanız yeterli.

İTÜ öğrenci kartlarında yeni tasarım İTÜ'de 'Paylaşımlı Bisiklet İstasyonları' dönemi başlıyor

Gereğinin yapılmasını arz ederiz: Vadi Yurdu öğrencileri arasında dilekçe toplanıyor

İTÜ'den yeni seri üretim projesi: Fahri Doktora

Taşkışla kulüp konteynerlerine hırsız girdi

Acil durum: nerede ders çalışacağız?

Altan Edige Kız Öğrenci Yurdu'nda asansör krizi