İTÜ'de cübbe dağıtım rezilliği

Bu sene 7 Temmuz'da İTÜ Stadyumu'nda yapılacak olan 2017 Mezuniyet Töreni için cübbe ve keplerini temin etmeye gelen öğrenciler; kendi bedenlerine uygun cübbe kalmadığı veya kendi fakültelerine özel cübbeler tükendiği için mağdur duruma düştü.

Cübbe dağıtımı için son gün olarak açıklanan tarihin 5 Temmuz yani bugün olmasına rağmen, birçok öğrenci hala cübbe ve keplerini alamadı. Fakülte bazında ve genel olarak bu sene mezun olan sayısı belli olmasına rağmen, 1773 İTÜ Satış Ofisi'nin yetersiz sayıda cübbeye sahip olması öğrenciler tarafından tepkiyle karşılandı. 

Cübbe sırasında uzun kuyruklar

Geçtiğimiz senelerde fakültelerden dağıtılan cübbe ve keplerin, bu sene sadece İTÜ Ayazağa Kampüsü'nde yer alan 1773 İTÜ Satış Ofisi'nden dağıtılmasından ötürü; öğrenciler kapıda saatlerce sıra bekledi. Uzun kuyruklara rağmen öğrencilerin tamamı kendi fakülte cübbelerini ya da kendi bedenlerine uygun cübbeleri temin edemedi.

51 TL'ye bedene büyük cübbe

Cübbe 41, kep de 10 TL olmak üzere toplamda 51 TL'ye piyasanın çok üzerinde fiyata satılmasına rağmen yeterince cübbe üretilmemiş olması öğrenciler açısından çok büyük sorumsuzluk olarak görüldü. Sorunun en kısa sürede çözülmesi ile ilgili duyuru öğrenciler tarafından merakla bekleniyor.

2017 mezunları keplerini attı 2017 mezunlarını son yılların en efsane balosu ile uğurladık

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor

Vadi Yurtları'ndan sonra 3 fakülte daha deprem güçlendirme projesine dahil edildi