Yıldız
Son 180 günde 0 haber

İTÜ'de işletmeler teker teker kapanıyor

Ayazağa Kampüsü içerisinde İTÜ öğrencilerinin yemek yemek, eğlenmek ve zaman öldürmek için sıkça ziyaret ettiği işletmeler birer birer kapanmaya başladı. Kampüs içindeki diğer işletmelere kıyasla öğrenci dostu diyebileceğimiz Arı Mola ve Dolunay Sports Cafe, geçtiğimiz birkaç gün içerisinde adeta bir diğerine şaşırmamıza zaman bile tanımadan peş peşe kapandı. 

Arı Mola yeniden açılalı sadece altı ay olmuştu

2018 Mayıs’ta kapanıp Eylül ayında yenilenerek açılan Arı Mola, tekrar kapandı. İlk olarak 12 Şubat akşamı polis baskını yapılan mekandan öğrenciler çıkarıldı. 14 Şubat’ta ise işletmenin girişlerine “Kapalı” ibaresi asıldı. İşletmenin neden kapatıldığı hakkında ise kesin bir bilgi bulunmamakta. 

Kampüsün eskilerinden Dolunay Cafe de kapandı

Kapanan diğer bir işletme ise Beden Eğitimi Binası’nda bulunan Dolunay Cafe oldu. Uzun zamandır açık olan işletmenin 18 Şubat tarihinde kapısına asılan tebligat ile kapatıldığı öğrenildi. Tebligata göre, Dolunay Cafe’nin kira sözleşmesi Ağustos 2018’de sona ermiş ve üniversite yönetimi söz konusu alanın başka bir amaçla kullanılacağı gereçkesiyle sözleşmeyi yenilememiş. Bunun üzerine de işletme kapanmış.

20 Şubat günü Beden Eğitimi Binası güvenlikler tarafından kapatıldı ve Dolunay Cafe tahliye edildi. Dolunay Cafe'nin olduğu alanın nasıl değerlendirileceği ise bilinmiyor. 

Dolunay Cafe girişine asılan tebligat;

Gelişen dünyayı yeniden keşfetmek isteyenler GOBİ'de buluşuyor İTÜ Masası Bölüm 1: Ders Seçimleri

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor

Vadi Yurtları'ndan sonra 3 fakülte daha deprem güçlendirme projesine dahil edildi