İTÜ Quidditch iki takım ile şampiyonaya gidiyor

İTÜ'nün Honeybees (A takımı) ve Bumblebees (B takımı) takımları quidditch turnuvasına gidiyor. 15-16 Ekim'de  Ankara'da düzenlenen turnuvaya Bilkent Üniversitesi ev sahipliği yapıyor.

Takım sayısı arttı

Geçen yıla göre takım sayısının arttığı turnuvada 14 takım şampiyonluk için yarışacak. Honeybees (İTÜ), Bumblebees (İTÜ), Hacettepe Phoenix, ODTÜ Hippogriffs (A takımı), ODTÜ Hippogriffs (B takımı), ODTÜ Hippogriffs (C takımı), METU Unicorns, BOUN Centaurs (A takımı), BOUN Centaurs (B takımı), Shades Quidditch (Uludağ Üniversitesi), Black Bears (Gazi Üniversitesi), Bilkent Foxes, Uludağ Aragogs, METU Minicorns takımları turnuvaya katılırken Yıldız Teknik Üniversitesi, Bilgi Üniversitesi, Işık Üniversitesi ve Gebze Üniversitesi takımları hazır olmadıkları için bu turnuvaya katılamıyor.

İlk ikiler direkt finale gidecek

Turnuvadaki maçlar 3 grup halinde gerçekleştirelecek ve her grubun ilk ikisi direkt olarak finallere gidecek. Her grubun üçüncüsü ve en iyi dördüncü kendi aralarında play-off oynadıktan sonra kazanan 2 takım finallere kalacak. Finallerde 8 takım yer alacak. Çeyrek final, yarı final ve son olarak final ile turnuvanın şampiyonu belli olacak.

İlknur Köseoğlu CERN School of Computing The Main School'da Kampüste aşırı hız kazası

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor

Vadi Yurtları'ndan sonra 3 fakülte daha deprem güçlendirme projesine dahil edildi