İTÜ'den Justin Bieber Geçti

’KAPILAR AÇILSIN!'

Evvela konser öncesi... Kapıların saat 16.30’da açılacağı duyurulmuştu ama Bieber’ın genç hayranları sabahın ilk ışıklarıyla birlikte İTÜ’ye akın etmeye başlamıştı. Öğledensonraya doğru kalabalık arttı ve sabırlar tükenmeye başladı. Önceki günkü 1 Mayıs ruhunun gençliğe sirayet etmesinden midir bilinmez ama İTÜ Stadyumu’na geldiğimizde, karşılaştığımız manzara aynen şu ölçekteydi: “Kapılar açılsın, barikatlar yıkılsın!”

Derken beklenen an geldi ve hayatımda nadir gördüğüm bir izdihamın ortasında kalıverdim. Yaşları 15’i aşmayan yüzlerce genç kız, içeri girebilmek için birbirini ezmek üzereydi. Ne var ki, yerinde bir müdahaleyle sorunu aştık. Velhasıl “Çok seviyorum, çok aşığım, çok heyecanlıyım” türevi yorumlar ve çığlıklar haricinde bir şey duyamadığımız genç hayranlardan gayrı bu gecenin başka aktörleri de vardı: Mutsuz İTÜ’lüler! 

Onlara göre İTÜ, İTÜ olalı böyle zulüm görmemişti. Hem okul profilinin bir anda ‘ergenleşmesinden’ şikâyetçiydiler, hem de konserin vize haftasına denk gelmesinden. Tabii öğrenciler kadar ortalarda sesini pek çıkarmayan başkaları da vardı bu oyunda: Veliler! 

Kantinleri, çimleri, kütüphane önlerini dolduran binlerce anne-baba, konser sonrası sözleşilen yerde buluşmak üzere çocuklarından ayrıldı. Yanlarına gittiğimizde hepsinin ağzından çıkan aynıydı: “Çok istedi, kıramadım”, “Küstü, ağladı, en sonunda geldik.”, “Çocuk işte, heves ediyorlar..." 

TAM İKİ SAAT GEÇ ÇIKTI!

Gelelim konsere… Justin Bieber’ın saat 19.30’da sahneye çıkması bekleniyordu. Ancak bu bekleyiş tam iki saat sürdü! Yer yer protestolar yükselse de hayranlıkları fanatizm boyutuna ulaşmış genç 'Belieber’lar bu uğultuları susturdu. En sonunda konser anı geldi çattı ve… 

Justin sahneye çıktığında sanki Sûr borusu üflendi, çığlık seslerinden gökyüzü yarıldı, kulaklar duymaz oldu. Öylesine büyük bir hengâme yaşandı ki kendimi bir anda yedi sıra geride buldum. Açılışı ‘All Around the World’ ve ‘Take You’ ile yaptı. Ara ara seyirciyle muhabbete girdi ama çığlıktan başka bir cevap alamıyordu Justin. Sonra ‘Eenie Meenie’ ve ‘Somebody to Love’ ile klasik set list’ine devam etti. 

Sahne şovu tatmin ediciydi ama seyirci ondan daha coşkuluydu. Yaşı 15’i bulmayan onbinlerce genç kızın sesi Justin’den fazla çıkıyordu. Bütün boşlukları doldurmayı bildiler, her nakaratına eşlik ettiler. Ve Justin sahneye çıktığında gözlerden boşalan yaşların yerinde, gecenin sonuna doğru mutluluk vardı.
(Radikal - Alpbuğra Bahadır Gültekin )

İTÜ'den Justin Bieber Geçti, İTÜ'lüler de Justin Bieber hayranlarıyla dalga geçti!!! :) :)

İTÜ ÖĞRENCİLERİNDEN KARELER

 

  

KONSER İÇİN YURT ODASINI KİRALAYAN İTÜ'LÜ

TWİTTERDAN

FACEBOOK'TAN

 

İTÜFest bilet satışları başladı! AIESEC’le hayat değiştiren tecrübeye var mısınız?

250. Yıl Şenlikleri nedir, ne değildir

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor