İTÜ Denizcilik Fakültesi Öğrencilerinden İki Büyük Başarı

İTÜ ve Denizcilik Fakültesi Öğrencilerinden Ülkemize İki Büyük  Başarı Daha…

İstanbul Teknik Üniversitesi öğrencilerinin (Batuhan ESKİCİOĞLU, İbrahim COŞKUN, Cihan AKIN, Cem AYANOĞLU, Muhammed GÜLER, Gökçe GÜLCÜLER  ve  Yiğitcan SAKA) ve Denizcilik Fakültesi (İTÜ DF) mezunlarının bulunduğu 24 kişilik mürettebata sahip STS Bodrum teknesi “Lyca Mobile Mediterrenean Regetta Tall Ship 2013” yarışlarında iki dalda birincilik elde etti.

Uluslararası Yelken Eğitimi Birliği’nin (STI) Batı Akdeniz’de Barcelona, Toulan ve La Spezia arasında düzenlediği, yaklaşık 40 ülkeden 60’tan fazla teknenin katıldığı yarışlarda, STS Bodrum teknesi görkemli yelkenlileri geride bırakarak birinci oldu.

Birinciliklerine ek olarak, yarışa katılan yaklaşık 60 görkemli yelkenli gemi arasında uluslararası haberleşme kurallarına en uygun haberleşmeyi sağladıkları için STS Bodrum gemisinin İTÜ Denizcilik Fakültesi Yelken Kulübü üyeleri Yiğitcan SAKA, Muhammed GÜLER ve İbrahim COŞKUN yarışmanın en prestijli ödüllerinden biri olan ''Communication Prize'' ödülünü kazandı. Bu büyük başarının tek sahibi olmadıklarını belirten öğrenciler okulda aldıkları eğitimin bu konuda çok yardımcı olduğunu ve bu ödülü İTÜ Denizcilik Fakültesi olarak hep beraber kazandıklarını belirttiler.

2013'ün en iyi öğrenci kulübü 'tweet'lerle seçilecek! İTÜ Öğrencileri Rektörlükle Etik Sözleşme İmzaladı

250. Yıl Şenlikleri nedir, ne değildir

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor