Selin
Son 180 günde 0 haber

Elektrik Mühendisliği Kulübü 25. yılını kutluyor

Yaptığı etkinliklerle adını sıkça duyduğumuz İTÜ Elektrik Mühendisliği Kulübü bu sene 25. yılını kutluyor. 25. yaşını akşam yemeği ile kutlayan Elektrik Mühendisliği Kulübü, hız kesmeden İTÜ içindeki çalışmalarına devam edecek.

25. yaşa özel akşam yemeği

2017-18  yönetim kurulu kulübün 25. yılını kutlamak amacıyla kulübün daha önceki dönem yönetim kurulları, kulüp danışmanı Prof. Dr. Belgin Emre Türkay ve kulübün önceki senelerde danışmanlığını yapmış olan Yrd. Doç. Dr. Derya Ahmet Kocabaş'ın katılımıyla; 24 Aralık 2017 akşamı Çamlık Lokali'nde bir akşam yemeği organizasyonu gerçekleştirdi.

Akşama 2017-2018 yönetim kurulu başkanı İsa Tekin' in yapmış olduğu sunumla başlandı. İsa Tekin yapmış olduğu sunumda kulübün günümüze gelene kadar yapmış olduğu çalışmalardan, kat etmiş olduğu yoldan ve kulübün yapmış olduğu gelecek planından bahsetti. Daha sonra sırasıyla Prof. Dr. Belgin Emre Türkay, Yrd. Doç. Dr. Derya Ahmet Kocabaş ve Elektrik Mühendisliği Kulübü'nün geçmiş dönem yönetim kurulu başkanları günün anlam ve önemine dair konuşmalarını gerçekleştirdiler. Geceyi düzenlenen yemekle sonlandırdılar.

Elektrik Mühendisliği Kulübü kimdir?

1992 yılından bugüne kadar öncelikli olarak Elektrik-Elektronik Fakültesindeki öğrenciler olmak üzere bütün fakültelerden üyeye sahip Elektrik Mühendisliği Kulübü; başlıca Elektrikli Araçlar Zirvesi , Temiz Enerji Günleri ve Sektörden Fakülteye etkinliklerini düzenliyor. Bunun yanında düzenlendiği teknik geziler, söyleşiler, eğitimler, sosyal etkinlikler ve sosyal sorumluluk projeleriyle birlikte İTÜ öğrencilerinin gelişimleri adına önemli çalışmalar yapıyorlar. 

EEB derslikleri yenileniyor İTÜ kulüplere engel olmaya devam ediyor: Şimdi de Taşkışla Sahnesi

250. Yıl Şenlikleri nedir, ne değildir

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor