Özlem
Son 180 günde 0 haber

İTÜ'lü akademisyenlerin rock grubu oylarınızı bekliyor

İTÜ'lü akademisyenlerden oluşan Rock'ademic Staff adlı rock-cover grubumuz, bu sene 7.si düzenlenen şirketler arası Ofisten Sahneye adlı yarışmada İTÜ'yü temsil ediyor. Rock'ademic Staff'ın vokalinde İnşaat Mühendisliği'nden Doç. Dr. Özgür Kırca, solo gitarda Müzik Teknolojileri Bölümü'nden Arda Demirbağ, klavyede Uçak Mühendisliği'nden Mevlüt Uzun, bas gitarda Müzik Teknolojileri Bölümü'nden Doç. Dr. Can Karadoğan, davul da ise Elektrik Mühendisliği Bölümü'nden Yrd. Doç. Dr Derya Ahmet Kocabaş bulunuyor.

Büyük Final 17 Ekim'de

Ofisten Sahneye 2017'de şimdiden İcra, Uyum ve Yorum dallarının üçünde birden jüri puanlarına göre birincilik kazanan Rock'ademic Staff; genel sıralamada birinci olarak finallere yükseldi. Büyük Final ise 17 Ekim Salı saat 23:00'da gerçekleşecek. Büyük finalin kazananı jüri puanı ve seyirci puanlarına göre belirlenecek. 

Rock'ademic Staff, sosyal medya ödülü için desteklerinizi bekliyor

Ofisten Sahneye'nin Facebook sayfası üzerinden en çok beğeni alan grup, sosyal medya ödülünün sahibi olacak. 16 Ekim'e kadar devam edecek olan sm oylamasında, Rock'demic Staff'a destek olmak ve sosyal medya ödülünü kazanması için yapmanız gereken ise çok basit. Aşağıdaki Facebook linkine tıklamak ve  İTÜ'lü akademisyenlerimizin performans videosunu beğenmek.

Facebook linki: https://www.facebook.com/OfistenSahneye/posts/1395772727206233

Rock'ademic Staff'ın performans videosu:

İTÜ Sosyal'de bu hafta: 7 - 13 Ekim 2017 İTÜ sular altında: Kız yurdunu su bastı

Gereğinin yapılmasını arz ederiz: Vadi Yurdu öğrencileri arasında dilekçe toplanıyor

İTÜ'den yeni seri üretim projesi: Fahri Doktora

Taşkışla kulüp konteynerlerine hırsız girdi

Acil durum: nerede ders çalışacağız?

Altan Edige Kız Öğrenci Yurdu'nda asansör krizi