İTÜ Mezunları Derneği Mentorluk Programı başvuruları başladı

İTÜ Mezunları Derneği tarafından öğrencilerle İTÜ mezunlarını bir araya getirip, mezunlarımızın İTÜ öğrencilerine iş ve hayat tecrübelerini aktardığı mentorluk programı başvuruları başladı. Geçtiğimiz sene sadece 3. ve 4. sınıf öğrencilerin başvurabildiği programa bu sene 1.sınıftan 4.sınıfa kadar isteyen tüm İTÜ öğrencileri başvurabilecek.

İTÜ Mezunları Derneği tarafından İTÜ öğrencilerinin daha iyi bir gelecekleri olması için hazırlanan program hakkında detaylı bilgiyi İTÜ Mezunları Derneği'nin kendi ağzından öğrenmek için tıklayınız.

Bölüm ve sınıf farkı olmaksızın mentorluk programına başvurmak isteyen öğrenciler http://itumdik.com/ adresinden başvurularını tamamlayabilir. Programa kayıt olabilmek için öncelikle aday girişi yapmanız gereken sistemi nasıl kullanacağınızı aşağıdaki resimleri takip ederek öğrenebilirsiniz.

1. Yukarıdaki linke tıklayıp siteye girdikten sonra aday girişine tıklıyorsunuz.

2. İstenilen bilgileri doldurarak aday girişi işleminizi tamamlıyorsunuz.

3. Aday girişini tamamladıktan sonra sisteme girip İTÜ Mezunları Derneği Yönderlik Programı'nı seçip başvur butonuna basıyorsunuz.

4. Sizden istenilen şeyleri dolduruyorsunuz.5. Son olarak neden programa başvurmak istediğinizi anlatan başvuru metninizi yazıp başvuruyu gönder butonuna tıklayarak başvurunuzu tamamlıyorsunuz.

Peki öğrenciler Mentörlük Programı hakkında ne kadar bilgi sahibi?

İTÜ Spor Kulübü sporcusu Birgül Erken dünya 3.sü oldu İTÜ Çekirdek BIG BANG 2015’ de geri sayım başladı

250. Yıl Şenlikleri nedir, ne değildir

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor