Youth Store açıldı: İTÜ'ye bir Starbucks daha geliyor

Arı Mola'nın (eski AVM) önündeki otoparka yerleştirilen gri konteyner çoğu öğrencide merak uyandırmıştı. O gri konteynerin mini AVM olduğunu ve çok yakında açılacağını İTÜ24 olarak duyurmuştuk. O gün geldi: Youth Store açıldı, İTÜ'lü öğrencileri bekliyor.

10. şubesini İTÜ'de açan Youth Store'nin, "Container Architecture" tasarımını kullanarak inşa ettiği minimal yapıda yok yok. KAFT, LC Waikiki, Philips, Grundig, Faber Castell, Kotex gibi ünlü markaları bünyesinde bulunduran mekan, üniversite öğrencilerine hitap eden ürünlerden oluşuyor. Bunlara ek olarak düzenlemiş olduğu etkinlik ve fırsatlarla hediyeler dağıtıyor, günlük tablet kiralama hizmeti veriyor.

İTÜ'ye bir Starbucks daha geliyor

Youth Store'un anlaşmış olduğu diğer önemli markalardan biri de Starbucks. Konteynerin üst katında hizmet vermeye başlayacak olan Starbucks'ın 15 Mart günü açılması planlanıyor. Çoğu İTÜ öğrencisinin bihaber olduğu; ARI3 binasının oradaki, kampüs merkezine uzak olan Starbucks'la beraber, burası kampüste hizmet veren 2. Starbucks olacak.

İTÜ Konservatuarı 41 yaşında İTÜ'lüler yine farklarını belli etti

250. Yıl Şenlikleri nedir, ne değildir

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor