İTÜ Sualtı Takımı Türkiye şampiyonu oldu

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) tarafından düzenlenen '16'ncı Altın Palet Sualtı Görüntüleme Türkiye Şampiyonası' ödül töreniyle sona erdi.

Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği'ndeki ödül töreninden önce, şampiyonaya katılarların çektikleri görüntü ve fotoğraflar izletildi. Daha sonra dereceye girenler açıklandı. 'Video' kategorisinde Boğaziçi Gelişim Spor Kulübü'nden Akın Bağcılar, 'Balık' kategorisinde Türk Balık Adamlar Spor Kulübü'nden Adnan Büyük, 'Makro ve geniş açı' kategorisinde İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Spor Kulübü'nden Taner Atılgan, 'Konulu makro' kategorisinde Çanakkale Sualtı ve Cankurtarma Spor Kulübü'nden Şükrü Değer Erken ve 'Modelli geniş açı' kategorisinde Beylikdüzü Sualtı Sporları Dünya Rekortmenleri Kulübü'nden Ali Alpkurt Baranok birinciliği elde etti. 

Şampiyonada en yüksek milli takım puanını alan kulübe verilen Türkiye kupası, 242 puanla İTÜ Spor Kulübü'nün oldu. Şampiyonada dereceye girenlere TSSF Başkanı İnkılap Obruk ve federasyon yetkilileri tarafından madalyaları takılarak kupa ve belgeleri verildi.

İTÜ Havacılık Enstitüsü Yüksek Lisans Programı Başladı Beden Eğitimi Bölümü Dans Dersleri

Gereğinin yapılmasını arz ederiz: Vadi Yurdu öğrencileri arasında dilekçe toplanıyor

İTÜ'den yeni seri üretim projesi: Fahri Doktora

Taşkışla kulüp konteynerlerine hırsız girdi

Acil durum: nerede ders çalışacağız?

Altan Edige Kız Öğrenci Yurdu'nda asansör krizi