İTÜ'ye yeni Öğrenci İşleri Binası

2014 yılında Ayazağa Kampüsü'nde yapımına başlanan ve İstanbul'daki tüm kampüslerdeki öğrenci odaklı ünitelerin merkezini tek bir yerde toplamayı amaçlayan Öğrenci İşleri binasının hizmete açılmasına çok az kaldı. Bu merkez, kampüslerde iyileştirme çalışmasında büyük bir role sahip olmakla birlikte merkezin ,öğrenciler için daha kolay ulaşılabilir olması hedefleniyor. 

Ayazağa Kampüsü ana giriş kapısı olan ARI Kapının yanına yapılan bu merkezde Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, Öğrenci Dekanlığı, Uluslararası İlişkiler Ofisi ve Erasmus Ofisi yer alacak. Merkezin üst katında yönetici ve çalışanların ofisi yer alırken alt katta da öğrenci kabul noktaları ile birlikte arşiv yer alacak. Aynı zamanda merkezde birer eğitim ve seminer salonu da bulunacak. Bu merkez kullanışlı ve rahat bir platform olması ve hareketli geçen kayıt dönemlerine de ferahlık sağlaması amacıyla bizlere 1800 metrekare gibi büyük bir alan sunuyor. 

Yapımı süren bu merkez ,özellikle arşiv açısından büyük fayda sağlayacak olup, diploma ve diğer önemli belgeler, suya ve yangına karşı modern koruma sistemi ile daha güvenilir bir ortamda saklanıyor olacak.

Ekonomi Kulübü SPK ve MKK şirketlerini gezdi 'Bırak Tutkun Geleceğin Olsun'

250. Yıl Şenlikleri nedir, ne değildir

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor