Zekican
Son 180 günde 0 haber

Münazara turnuvasında final heyecanı

17-18 Kasım tarihlerinde Özyeğin Üniversitesi tarafından birincisi düzenlenen ve toplamda 84 takımın katıldığı Özyeğin Çaylaklar Münazara Turnuvası'nda 7 takımla yarışan İTÜ Diyalektik'ten 2 takım yarı finale kalırken takımlardan biri ise finalde yarışmaya hak kazandı. Takım, turnuvadaki başarılarından dolayı plaket kazandı.

Final heyecanı yaşadılar

Yarı finale kalan İTÜ Necmettin Erbakan ve İTÜ Ata Demirer takımlarından İTÜ Necmettin Erbakan takımı finale kalarak finalde İTÜ'yü temsil etti. Finalden birincilikle ayrılamasalar da başarılarından dolayı turnuva finalisti plaketini kazandılar.

İTÜ Diyalektik kimdir?

2015'te kurulan İTÜ Diyalektik kulübü, İTÜ öğrencilerine entelektüel altyapı oluşturarak onlar için ufuk açıcı bir etken olmayı amaçlamaktadır. Kulüp, münazara ekibi oluşturmak  ve İTÜ'yü Türkiye çapında turnuvalarda temsil etmeyi hedeflemektedir. İşletme Mühendisliği'nden Mimarlık'a, Elektronik Haberleşme'den Ekonomi'ye hemen her bölümden öğrencinin bulunduğu kulüp aktif olarak münazara çalışmaları ve eğitimleri düzenlemekte ve turnuvalara katılmaktadır.

Big Bang 2018 kazananları belli oldu TÜBİTAK'tan İTÜ'lü akademisyene ödül

Gereğinin yapılmasını arz ederiz: Vadi Yurdu öğrencileri arasında dilekçe toplanıyor

İTÜ'den yeni seri üretim projesi: Fahri Doktora

Taşkışla kulüp konteynerlerine hırsız girdi

Acil durum: nerede ders çalışacağız?

Altan Edige Kız Öğrenci Yurdu'nda asansör krizi