Gökçe
Son 180 günde 0 haber

OTOKON ROBOTICS yeni takım arkadaşlarını bekliyor

2004 yılından bu yana çalışmalarını sürdüren Kontrol ve Otomasyon Kulübü, bu sene amaçlarına bir yenisini ekleyerek yurtiçi ve yurtdışı robotik yarışmalarında boy gösterecek yeni bir takım kuruyor: OTOKON Robotics!

OTOKON Robotics, okulumuzun farklı fakülte ve bölümlerinden, azimli ve bir o kadar çalışkan öğrencilerin birlikte çalışarak hem kendilerini geliştirmelerine hem de mühendislik becerilerini gösterebilecekleri platformlarda başarılar kazanmalarına olanak sağlayacak bir takım olmayı hedefliyor.

Öğrencilerin takım çalışması, bir mühendislik projesinde farklı alanlarda karşılaşılacak problemlerin tüm yönleriyle ele alınarak çözülmesi gibi, bir mühendisi mühendis yapan birçok noktada kendilerini geliştirme fırsatı bulacakları takım yeni ekip arkadaşlarını bekliyor.

BAŞVURU

Siz de kendinize güveniyorsanız, ben robotların dilinden anlarım diyorsanız, aşağıdaki ‘link’teki formu doldurarak takıma başvurabilirsiniz.

BAŞVURU FORMU

Takım ile ilgili daha ayrıntılı bilgi almak için http://robotics.otokon.org/ websitesini inceleyebilirsiniz veya burakozpoyraz@gmail.com mail adresine mesajınızı gönderebilirsiniz.

İTÜlüler saat 20:00'da #müşterideğilöğrenciyiz hashtaginde buluşuyor Atletizm 1. ligine İTÜ damga vurdu

250. Yıl Şenlikleri nedir, ne değildir

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor