Tanıtım ve Tercih Günleri 20 Temmuz'da başlıyor

Tanıtım ve Tercih Günleri 20-23 Temmuz tarihleri arasında İTÜ Ayazağa Yerleşkesi Merkezi Derslik Binası'nda gerçekleştirilecek.

Zorlu ve stresli sınav döneminin ardından, binlerce üniversite adayının kafasında şüphesiz tercih edeceği bölüm ve okul hakkında birçok soru işareti bulunmakta.  İTÜ, Tanıtım ve Tercih Günleri ile her yıl olduğu gibi bu yıl da kafalardaki soru işaretlerini gidermek ve bölümleri tanıtmak adına aday öğrencileri Ayazağa Kampüsü'nde ağırlıyor. 

Adaylar İTÜ'yü yakından tanıma fırsatı buluyor

Dört gün sürecek etkinlik boyunca adaylar, İTÜ'nün tüm bölümleri hakkında merak ettiklerini, alanına hakim öğretim üyelerine doğrudan sorabilecek.  Ayrıca düzenlenecek söyleşilerle başarılı İTÜ mezunları tecrübelerini paylaşırken adaylardan gelecek soruları cevaplandıracak.

Etknlikte bölümlerin yanı sıra, Yurtlar ve Burslar Ofisi, Erasmus Ofisi, Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi, İTÜ Çekirdek, Spor Koordinatörlüğü ve Kütüphane için kurulacak stantlarda İTÜ'de sunulan imkanlar hakkında da bilgi edinebilme imkanı sunuluyor.

İTÜ'de sosyal yaşam ve aktiviteler hakkında adayların bilgilendirilmesi ve tecrübelerin aktarılması için bir çok kulüp ve öğrenci topluluğu da kurulacak stantlarla etkinlikte yerini alıyor. Ayazağa Yerleşkesi'nde kurulacak olan stantlarda hazır bulunan temsilcilere sorularınızı sorabilir,  sosyal imkanlar hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.  Bununla beraber kampüs içinde gün boyu düzenlenecek "Yeşil Kampüs" turlarına katılarak Ayazağa Kampüsü'nü oluşturan sosyal yaşam alanlarını, yurtları, teknokentleri, kütüphaneyi, yemekhaneyi, kafeleri, ormanı, göleti, spor tesislerini daha yakından görebilirsiniz. 

 

,

Kütüphane yangını zararsız atlatıldı Kütüphanedeki dolaplar daha fazla kişiye hizmet verecek

Gereğinin yapılmasını arz ederiz: Vadi Yurdu öğrencileri arasında dilekçe toplanıyor

İTÜ'den yeni seri üretim projesi: Fahri Doktora

Taşkışla kulüp konteynerlerine hırsız girdi

Acil durum: nerede ders çalışacağız?

Altan Edige Kız Öğrenci Yurdu'nda asansör krizi