Turkcell Superonline Sosyal Medya Ödülleri İçin Halk Oylaması Başlıyor

Sosyal medyanın yıldızları 6 Aralık 2014’te belirlenecek.

Turkcell Superonline Sosyal Medya Ödülleri için halk oylaması başlıyor.

Türkiye’de sosyal medyanın yıldızları ve en etkin sosyal medya kampanyaları, Turkcell Superonline ana sponsorluğunda İTÜ İşletme Mühendisliği Kulübü tarafından düzenlenen 5. Sosyal Medya Ödülleri’nde belirleniyor. 33 kategoride, aralarında müzik, sanat, iş, eğlence dünyasının en tanınmış isimlerinin yer aldığı 165 aday yarışıyor. Oylama sürecinin 16 Kasım 2014 tarihine kadar devam edeceği Turkcell Superonline Sosyal Medya Ödülleri 7. Bilişim Teknolojileri Zirvesi’nin kapanışında düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak.

İTÜ İşletme Mühendisliği Kulübü tarafından ilk olarak 2010 yılında düzenlenen ve bu yıl Turkcell Superonline sponsorluğunda gerçekleştirilen Sosyal Medya Ödülleri için geri sayım başladı. 

Türkiye’de sosyal medyaya yön veren organizasyonlar arasında yer alan Turkcell Superonline Sosyal Medya Ödülleri, bireysel ve kurumsal olmak üzere iki ana kategoride düzenleniyor. Bireysel kategoride spor, medya, müzik, edebiyat dünyasında sosyal medyayı en iyi kullanan isimler belirlenirken, kurumsal kategoride televizyon kanalları, televizyon programları, haber ve spor web siteleri, gazeteler ve markaların sosyal medya kullanımlarına ilişkin değerlendirmelere yer veriliyor. Ayrıca en etkili sosyal medya kampanyaları, viral reklamlar ve mobil uygulamalar da yarışma kapsamında belirleniyor.

Turkcell Superonline Sosyal Medya Ödülleri için 33 kategoride toplam 165 aday arasında en iyiler halk oylaması sonucunda ortaya çıkacak. 16 Kasım 2014 tarihine kadar sürecek oylamada kazananların belirlenmesine katkıda bulunmak isteyenlerin www.sosyalmedyaodulleri.com adresini ziyaret etmeleri yeterli. Geçen yıl 250 bin kişinin katılımıyla toplam 400 bin oy kullanılan yarışmanın kazananları arasında Fettah Can, Ayşe Arman, Erdil Yaşaroğlu, Can Dündar gibi isimler yer alıyor.

Sosyal medyanın yıldızlarının belirleneceği ödüller, 6 Aralık 2014 tarihinde 7. Bilişim Teknolojileri Zirvesi’nin kapanış akşamında İTÜ Maçka Yerleşkesi Mustafa Kemal Amfisi’nde;  sanat, spor, medya ve iş dünyasından ünlü isimlerin katılımıyla düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız. 

 

 

Telekomünikasyon Sektörü Sektör Günleri'nde Sizlerle İTÜ24 yeni ekip arkadaşlarını arıyor

250. Yıl Şenlikleri nedir, ne değildir

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor