Türkiye Üniversiteler Arası Okçuluk Turnuvası'ndan büyük başarı

İTÜ Okçuluk erkek ve bayan takımlarımız 31 üniversiteden 144 sporcunun katıldığı 5-7 Mart 2015 tarihleri arasında Eskişehir'de düzenlenen Türkiye Üniversitelerarası Salon Okçuluk Şampiyonası'na katılmış ve büyük bir başarı elde etmiştir.

 Klasik Yay'larda erkeklerden 62, bayanlardan 34, Makaralı Yay'larda erkeklerden 35, bayanlardan 13 kişi katılmış ve bu kategorilerden Klasik Yay'larda erkeklerde 10, bayanlarda  4, Makaralı Yay'larda da erkeklerde  1 öğrencimiz ilk turu geçerek eleme turlarına katılmaya hak kazanmıştır.

 Ayrıca takımlarda sıralama sonucunda Nurullah Talha Görücü, Doğaç Tarı ve Gökberk Yılmaz'dan oluşan Klasik Yay Erkek Takımı ile Gözde Fırtın, Ceren Güngör ve Rüveyda Gargı'dan oluşan Klasik Yay Bayan Takımı ikinci olarak takım elemelerine katılmaya hak kazanmışlardır.

Türkiye Şampiyonası eleme sonucunda Klasik Yay Erkek Takımı Türkiye ikincisi, Klasik Yay Bayan Takımı ise Türkiye dördüncüsü olarak yarışmayı tamamlamıştır.

Mix Takım kategorisinde ise Nurullah Talha Görücü ve Gözde Fırtın'dan oluşan takımımız sıralama atışlarında topladıkları puanlara ile turnuvayı Türkiye altıncısı olarak tamamlamıştır.

 

 

 

Berkin Elvan için Ekonomi Kulübü SPK ve MKK şirketlerini gezdi

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor

Vadi Yurtları'ndan sonra 3 fakülte daha deprem güçlendirme projesine dahil edildi