Unilever IdeaTrophy Challenge'da 1.lik ve 2.lik İTÜ'de

Bu yıl 13.’sü gerçekleştirilen “Unilever IdeaTrophy Challenge”da, İTÜ öğrencileri hem birincilik hem de ikincilik alarak, önemli bir başarıya imza attı. 

Gerçek bir pazarlama stratejisi oluşturmayı amaçlayan yarışmada, İTÜ Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencileri Hande Sayacı, Burcu Çakmak ve Ece Muradoğlu’nun yer aldığı  “Mode On” takımı 1.’lik aldı.İTÜ Endüstri Mühendisliği BÖlümü öğrencileri Buket Yenidoğan ve Eren Gökgür ile Özyeğin Üniversitesi’nden Mehmet Şanlı’nın yer aldığı “Marka” takımı ise ikincilik elde etti. Ödüller Aralık ayında düzenlenen törenle takdim edildi.

Her yıl ayrı bir Unilever ürünü için yaratıcı fikirler üretilen yarışmanın bu yıl için seçilen markası “Rexona” oldu. 3’er kişiden kurulan takımlar, markanın kimliğine ve şirketin hedeflerine uygun tüm ayrıntıları içeren projeler hazırladı. Birinci etapta 3’er kişiden oluşan 500 takım yarışırken; yarı finale 50 ekip çıkabildi. Yarı finalin seçici kurulunda, Unilever yöneticileri, pazarlama uzmanları, medyadan tanınmış isimler yer aldı. Bu etabı da başarıyla tamamlayan 10 takım ise finale kaldı. Final ekipleri, 4 günlük “Unilever Camp”a katılarak, şirket yönetim kuruluna sunum yaptı.

Kazanan öğrenciler, Londra’da düzenlenecek olan “Unilever Global Winning Teams" etkinliğine katılarak,  20’yi aşkın ülkenin kazananları ile dünya birinciliği için yarışacak.

İTÜ Sözlük'ün sahibi gözaltına alındı İTÜ eski rektörü Muhammed Şahin istifa etti

Gereğinin yapılmasını arz ederiz: Vadi Yurdu öğrencileri arasında dilekçe toplanıyor

İTÜ'den yeni seri üretim projesi: Fahri Doktora

Taşkışla kulüp konteynerlerine hırsız girdi

Acil durum: nerede ders çalışacağız?

Altan Edige Kız Öğrenci Yurdu'nda asansör krizi