İTÜlünün yeni festivali: İTÜKIŞFEST

İTÜ'de ilk defa İTÜKIŞ tarafından gerçekleştirilecek olan ve gelenekselleştirilmesi planlanan İTÜKIŞFEST, sonbahar dönemi sonunda açılışını yapıyor.

Festival bu sene Bulgaristan'ın Bansko kentinde 16-21 Ocak tarihleri arasında yapılacak. Bansko; kış sporları olanakları dışında, eğlence mekanları ile de göze çarpıyor. Onlarca kayak pisti ve yüzlerce eğlence mekanı bulunan bu şehrin, diğer kış tatili mekanlarına göre çok daha hesaplı olması da festival için seçilme nedenlerinden biri.

İTÜKIŞFEST'te neler var?

Katılımcıların 4 gece 5 gün boyunca Bansko merkeze 1 km mesafedeki 4 yıldızlı Casa Karina apart otelinde kalması planlandı. Festivalin içeriği ise okul stresini atmak ve keyifli vakit geçirmek için ayarlandı.

Festival hem yeni başlayanlara hem de tecrübeli kayak ve snowboard sevenlere kapılarını açacak. Bu spora yeni başlayan katılımcılar için uygun fiyatlarla özel ders olanağı sunulacağı gibi kayak yapmak istemeyenler de gün boyu süren diğer etkinliklere ve turnuvalara katılma hakkına sahip olacak.

Spor faaliyetleri bitiminde herkes soluğu akşam eğlencesinde alacak. 5 gün boyunca gece gündüz demeden eğlenceli vakit geçirmeyi planlayan ekip, şehrin en gözde mekanlarına gitmeyi planladı bile.

Siz de bu festivale katılmayı düşünüyorsanız itukisfest.com a girip şimdiden yerinizi ayırtabilirsiniz.

Biraz da İTÜKIŞ'ı Tanıyalım

İTÜ Kayak ve Snowboard takımı olan İTÜKIŞ; 1998 yılından beri birçok kişiye bu sporları sevdirmiş, düzenli olarak eğitimler vermiştir.

Yıl içerisinde sürekli etkinlikler yapan takım; 2015 yılında Erzurum, Kayseri, Uludağ ve Kartalkaya'da aktif olarak bulunmuş ve en önemlisi Fransa'da önemli bir yeri olan olan Val D'isere kayak merkezinde önemli başarılara imza atmıştır.

Ayrıca İTÜKIŞ, Ssbunion öğrenci topluluğunun öncülerindendir. Yaptığı etkinliklere diğer üniversitelerdeki öğrenciler de katılmaktadır. Her sene Bansko'da bulunma şansını yakalayan takım bu sefer bu heyecanı İTÜ öğrencileriyle gerçekleştirmek isteyip herkesi İTÜKIŞFEST'e davet etmektedir.

Denizin dibinden ödül çıktı İTÜlülerden örnek bir girişim: Astero Biyonik

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor

Vadi Yurtları'ndan sonra 3 fakülte daha deprem güçlendirme projesine dahil edildi