İTÜ'lülerin girişimlerini tanıtmaya devam ediyoruz: Molocate

arı24 olarak sizlere yine bir İTÜ'lü girişimi tanıtıyoruz. İstanbul Teknik Üniversitesi ve Koç Üniversitesi öğrencilerinin ortaklaşa yaptığı ve yeni bir start-up projesi olan Molacate kullanıcıları ile buluşmaya başladı. ‘’Sosyal Rehber’’ olarak nitelendirilen Molocate uygulaması 5 aydır App Store’da yayında ve 10 bini aşkın aktif kullanıcıya ulaşmış durumda.

Video ile mekanı anlat

Uygulamanın mantığı aslında çok basit. Gittiğiniz mekanlarla alakalı bilgilendirici 3 ile 15 saniye arasında değişen video içerik üretiyorsunuz ve bu sayede diğer kullanıcılar mekanlarla ilgili bilgi sahibi oluyor. 

Molocate sayesinde gitmek istediğiniz yere karar verebileceğiniz gibi gideceğiniz yerin pahalı olup olmadığını ya da gitmek istediğiniz yerde  şu anda ortamın nasıl olduğu gibi birçok soruya cevap bulabilirsiniz.

Nasıl kullanırım?

Molocate kendinize bir profil oluşturup arkadaşlarınız takip etmenize veya sevdiğiniz mekanları işaretleyerek sizi takip eden arkadaşlarınıza öneride bulunmanıza yardımcı oluyor. Benzer uygulamalardan farklı olarak Molocate sunduğu kategori seçenekleriyle fark yaratıyor. Buna ek olarak Molocate içerik ekibi videoları kategorize ederek kullanıcıya istediği içeriği kolayca bulmasını sağlıyor. 

Molocate son haliyle şehirlerde, kampüslerde ve benzeri etkinlik alanlarında en çok konuşulan uygulama olacak gibi görünüyor.

Üniversite ve kampüs çalışmalarına oldukça önem veren; tamamı üniversite öğrencilerinden oluşan bir grupla hayata geçen bu start-up projesinde yer almak çok kolay. ugur@molocateapp.com ve info@molocateapp.com adreslerine mail atman yeterli.

Uygulamayı bir an önce kullanmak için: http://molocateapp.com/

KYK burs ve kredi başvuruları başladı Hornets yeni sezona yeni koç kadrosuyla başlıyor

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor

Vadi Yurtları'ndan sonra 3 fakülte daha deprem güçlendirme projesine dahil edildi