Yenimahalle'deki İTÜ Konuk Evi yenilendi

İstanbul Teknik Üniversitesi’nin Büklüm Sokak’ta bulunan konukevi, işletmenin özelleştirilmesi ile yenilenen yüzüyle hizmete açıldı. Konukevinin açılışını Yenimahalle Belediye başkanı Fethi Yaşar yaptı.

Açılışta İTÜ mezunlarıyla bir araya gelen Yaşar, davetlilerin meclisten geçen Belediyeler Yasası ile ilgili olan sorularını yanıtladı.

Böyle bir düzenlemeyi beklemediklerini belirten davetliler, Yaşar'a destek sözü verdi. Önümüzdeki günlerde bu yasayı tartışmaya açacağız diyen İTÜ'lüler, Yaşar'ı ileri bir tarihte konuyla ilgili bir konuşma yapması için konukevine davet ettiler. Davetten memnun olduğunu söyleyen Yaşar şöyle konuştu:

Dostluk merkezi olsun

“İTÜ ülkemizin kalkınmasına yön veren en önemli üniversitelerinden biri. Bu tesis Ankaralıların ve Ankara dışından gelenlerin faydalanabileceği bir adres olacak. Askerlik ve okul arkadaşlıkları önemlidir. Dostlukların sürmesi için burası bir merkez olacaktır. Herkese hayırlı olmasını diliyorum.”


Ankara Haber
Türkiye’nin İlk Kadın Mühendisleri Kitap Oldu Metro Çikolatası İle Çalışan Motosiklet : Prof. Dr. Altuğ ŞİŞMAN Röportajı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor

Vadi Yurtları'ndan sonra 3 fakülte daha deprem güçlendirme projesine dahil edildi

Kamuoyuna duyurulur: Depreme karşı Vadi Yurtları Dayanışması