YGA Zirvesi’ne Başvuru için Son gün 8 Kasım!

Daha iyi bir Türkiye, daha iyi bir dünya hayali ile yola çıkan YGA’nın bu yıl 6.sını düzenlediği YGA Zirvesi’13 için başvuruların kapanmasına son 3 gün kaldı.

Engelli öğrencilere engelsiz bir iş hayatı sağlamak için kurulan Engelsiz Merkezi, Türkiye’nin dezavantajlı ortaokullarında “okuyan, düşünen, düşündüklerini özgürce paylaşan, özgüvenli bireyler” yetiştirmeyi amaçlayan Oku Düşün Paylaş projesi gibi farklı alanlarda sosyal sorumluluk projeleri yürüten YGA, üniversite öğrencilerinin bu projelerde karar verip sorumluluk alırken liderlik kabiliyetlerini geliştirmesini amaçlamaktadır.

YGA, sosyal sorumluluk projelerinde geliştirilen bu liderlik kabiliyetlerini düzenlediği eğitimler ve kamplar ile desteklemektedir. Bu eğitim ve kamplardan biri olan Amerika Liderlik Kampı’nda YGA gönüllüleri Stanford, Berkeley, MIT gibi Amerika’nın en prestijli üniversitelerini ve Twitter, Google, Apple gibi silikon vadisi şirketlerini ziyaret etme imkanı bulmaktadır. Ayrıca Harvard Business School ile imzalanan “Global Partnership” anlaşması ile her yıl YGA Gönüllüleri Amerika Liderlik Kampında Harvard Business School’u ziyaret ederken, Harvard MBA öğrencileri de Türkiye’ye gelerek YGA projelerine gönüllü olarak destek vermektedirler.

Bu kamplardan ilhamlanarak dönen YGA Gönüllüleri planladıkları yeni sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmenin yanında bu projelerle bağ kurmak, teknolojiye ilgi duyan YGA gönüllerine okullarında kazandıkları teorik becerileri sahada uyguladıkları inovatif ve AR-GE yoğunluklu projelerle sürdürülebilir iş becerileri kazandırmak ve girişimcilik ruhunu desteklemek amacıyla Teknovasyon programını geliştirmiştir

İşte sen de, içinde hem liderlik kabiliyetlerini geliştirebileceğin hem de kendi girişimlerini hayata geçirebileceğin bu heyecanlı ve bir o kadarda sıradışı liderlik yolculuğuna ilk adımını YGA Zirvesi’ne başvurarak atabilirsin.

50000’den fazla başvuru alarak dünyanın en çok başvuru yapılan zirvesi olan YGA Zirve’sinin bu yılki katılımcıları:

Başvuru için ve daha detaylı bilgi için: http://zirve.yga.org.tr

Son Başvuru Tarihi: 8 Kasım 2013

AIESEC ile yurtdışı tecrübesine hazır mısın? İTÜ Uzay Mühendisliği öğrencisi Uluslararası Uzay Federasyonu'nda Türkiye'yi temsil etti

Gereğinin yapılmasını arz ederiz: Vadi Yurdu öğrencileri arasında dilekçe toplanıyor

İTÜ'den yeni seri üretim projesi: Fahri Doktora

Taşkışla kulüp konteynerlerine hırsız girdi

Acil durum: nerede ders çalışacağız?

Altan Edige Kız Öğrenci Yurdu'nda asansör krizi