Hazal
Son 180 günde 0 haber

Yine yeni yeniden: Vadi Yurtları Yemekhanesi tekrar kapatıldı

İTÜ'lüler 2019-2020 güz dönemine yine bir yemekhane kapatılma haberiyle başladı. İTÜ Ayazağa Kampüsü'nde öğrencilerin yemek ihtiyaçlarını karşılayabileceği az sayıda mekan kalmasına rağmen, geçen sene yine bu zamanlarda kapatılan ve öğrencilerin çabaları sonucunda tekrar açılan Vadi Yurtları Yemekhanesi yeniden kapatıldı.

Dönem başlangıcıyla hizmet kısıtlamaları da başladı

İTÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (İTÜ SKS) tarafından yazılan bir yazı ile Vadi Yurtları Yemekhanesi’nin 16 Eylül itibariyle geçici süreliğine kapatılacağı duyuruldu. Duyuruya göre personel eksikliği sebebiyle kapatılan Vadi Yurtları Yemekhanesi'nin açılmasının bu sefer ne kadar zaman alacağı merak konusu.

Geçtiğimiz sene neler olmuştu?

Geçtiğimiz sene de güz dönemi derslerinin başlamasıyla birlikte İTÜ SKS resmi internet sitesinden yapılan duyuruyla, Vadi Yurtları Yemekhanesi'nde geçici süreyle akşam yemeği verilmeyeceği duyrulmuştu. Bunun üzerine Vadililer bir araya gelerek neler yapabileceğini konuşmuş ve dilekçeleriyle birlikte İTÜ Rektörlüğü'ne yürüme kararı almıştı. Vadililerin bu kararlarını sosyal medyada paylaşması üzerine İTÜ Rektörlüğü aynı gün geri adım atmış ve Vadi Yurtları Yemekhanesi'ni tekrar açmıştı.

İTÜ Geliştirme Vakfı burs başvuruları 15 Ekim'e kadar devam edecek İTÜ'de yeni uygulama: Havuz derslerine muafiyet sınavı

Gereğinin yapılmasını arz ederiz: Vadi Yurdu öğrencileri arasında dilekçe toplanıyor

İTÜ'den yeni seri üretim projesi: Fahri Doktora

Taşkışla kulüp konteynerlerine hırsız girdi

Acil durum: nerede ders çalışacağız?

Altan Edige Kız Öğrenci Yurdu'nda asansör krizi