Olimpiyatlara katılacak kadın jimnastikçi İTÜ'den

2016 Rio Olimpiyatları'nda Artistik Jimnastik dalında ülkemizi İTÜ Spor Kulübü sporcusu olan 17 yaşındaki Tutya Yılmaz temsil edecek.

2016 Rio Olimpiyatları için Artistik Jimnastik Kota Müsabakaları'nda yaptığı 51.632 derece ile dünyanın en iyi sporcularının yarışacağı olimpiyatlara gitmeye hak kazanan Tutya Yılmaz, İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Ekrem Elginkan Lisesi öğrencisi ve milli sporcudur. Aynı zamanda, Türk Jimnastik tarihinde olimpiyatlara katılan ikinci kadın jimnastikçi olacak. Bununla birlikte, Tutya Yılmaz'ın 1948 Londra Olimpiyatları'nda madalya kazanan ilk Türk Atlet Ruhi Sarıalp'ten sonra ikinci İTÜ'lü şampiyon olması bekleniyor.

2016 Rio Olimpiyatları

Her 4 yılda bir Brezilya'nın Rio de Jenario kentinde düzenlenen dünyanın en önemli uluslararası spor etkinliği olan Olimpiyat ve Paralimbik oyunlarının 31.si bu yıl gerçekleştirilecek. Rio de Jenario'nun Barra, Deodoro, Maracana ve Copacabana bölgelerinde 5-21 Ağustos 2016 tarihleri arasında Olimpiyat Oyunları, 7-18 Eylül 2016 tarihleri arasında ise Paralimbik oyunları düzenlenecek.

Dans Kulübü'nden önemli başarı Rektörlüğe 23 Nisan ziyareti

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor

Vadi Yurtları'ndan sonra 3 fakülte daha deprem güçlendirme projesine dahil edildi