7. UçArı Ulusal Vaka Analizi Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu

İTÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü’nün düzenlediği 7.UçArı Ulusal Vaka Analizi Yarışması’nda dereceye giren ekipleri Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan ödüllendirdi

Türkiye’nin En Aktif İş ve Kariyer Kulübü olan İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübü tarafından Anadolu Grubu ana sponsorluğunda 7.si gerçekleştirilen UçArı Ulusal Vaka Analizi Yarışması sonuçlandı!  Yarışmanın 1. grubu 4 of a Kind, 2. grubu Stars-Up,3. grubu ise Futuristler oldu.

 Bu yıl, 71 üniversiteden 1.465 öğrencinin başvurduğu yarışmada Türkiye genelinden yarışmaya katılan 441 ekip yarıştı. Gerçekleştirilen ilk değerlendirme sonrasında başarılı bulunan 24 ekip, yapılan ikinci değerlendirmenin sonunda 8 gruba indirildi. 25–27 Nisan tarihlerinde finale kalan 8 ekip organizasyonun ilk gününde E&R Eğitim ve Yönetim Danışmanlığı rehberliğinde gerçekleşen iş simülasyonu eğitimine de katılma imkanı buldular.

Finalist gruplar etkinliğin ikinci gününü, Anadolu Grubu tarafından belirlenen final vakasının çözümü ile geçirdiler.  

Organizasyonun üçüncü gününde vaka sunumlarını gerçekleştiren gruplar sunum becerisi, zorluklardan öğrenme ve karar verme kriterlerine göre değerlendirildi ve dereceye giren gruplar belirlendi. 7. UçArı’da birinci olan  4 of a Kind grubu, Sabancı Üniversitesi’nde tam burslu MBA imkanı ve 5.000 TL para ödülünün sahibi oldu. İkinci olan Stars-Up Reckitt Benckiser’de staj fırsatı yanında 4000 TL; üçüncülüğü elde eden ‘’Futuristler’’ grubu ise Slovenya’da ‘Discover Management’ Programı ile 3000 TL para ödülünü kazandılar.

Dereceye girenlerin ödüllerini aldıkları tören öncesinde öğrenciler, Anadolu ISUZU Genel Müdürü Tuğrul Arıkan eşliğinde Anadolu ISUZU Fabrikası’nı da gezme ve alanının lider şirketlerinden olan Anadolu ISUZU’nun üretim aşamalarını gözlemleme imkanı buldular.

Anadolu ISUZU fabrika gezisinin ardından dereceye giren ekipler ödüllerini almak üzere Anadolu Grubu genel merkezine gittiler. Ödül törenine, Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, İcra Başkan Yardımcısı Hurşit Zorlu ve İnsan Kaynakları Başkanı Osman Alptürer katıldı. Dereceye giren ekipler, Tuncay Özilhan’la gerçekleştirdikleri keyifli sohbetin ardından ödüllerini bizzat kendisinden aldılar.

İlgiyle takip edilen ve beklenen Türkiye’nin en prestijli vaka analizi yarışması UçArı’nın 7.si de gerek öğrencilerin gerek katılımcı şirketlerin beğenisini kazandı. Her sene Nisan ayında düzenlenen etkinliğin 8.si de şimdiden heyecanla bekleniyor.

İTÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü Pfizer’i İTÜ’ye Getiriyor Cimriler Yarışıyor

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor

Vadi Yurtları'ndan sonra 3 fakülte daha deprem güçlendirme projesine dahil edildi