Bilardo Kulübü seni çağırıyor

16-19 Nisan tarihleri arasında Antalya Kemer'de Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından Üniversiteler Arası Pool Bilardo Şampiyonası gerçekleştirildi. 23 üniversiteden 97'si erkek 36'sı kadın sporcunun katıldığı turnuvaya okulumuz takım olarak ilk kez katıldı.

İTÜ Bilardo Takımı bu turnuvadan haberdar olan öğrencilerin birleşmesiyle oluşmuş bir takım. Turnuvaya  katılan diğer bütün üniversitelerin bu spora gösterdiği ilgiyi gören öğrencilerimiz İTÜ'de eksik olan bilardo sporuna ilgi duyanları toplamak amacıyla İTÜ Bilardo kulübünü kurmaya karar verdiler. Henüz resmileşmeyen kulüp en kısa sürede resmileşip çeşitli turnuvalar ve etkinlikler düzenlemeyi amaçlıyor. Kulüp bilardoyu sevdirmeyi, öğretmeyi ve İTÜ'de bir bilardo kültürü oluşturmayı amaçlarken bir yandan da resmi turnuvalar için üyeler arasından takım seçmesi yapılması planlanıyor.

İTÜ Bilardo Kulübü tecrübeli tecrübesiz bütün bilardo severleri bünyesine davet ediyor. Eğer siz de bu kulübün gelişmesine katkı sağlamak isterseniz facebook sayfasını beğenip, yetkili öğrenci Gökay Sezen'e gkyszn@gmail.com adresi üzerinden mail atarak ulaşabilirsiniz.

 

 

 

Antarktika yolcularından mesaj var İTÜ Futsal Takımı Türkiye finallerinde

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor

Vadi Yurtları'ndan sonra 3 fakülte daha deprem güçlendirme projesine dahil edildi