GOBI’16'dan geriye kalanlar

İTÜ Çekirdek ve Linker Creative’in destekleriyle Yatırım Kulübü tarafından gerçekleştirilen GOBI’nin (Global Opportunities in Business and Investment) sekizincisi 15 Nisan’da sona erdi.

 

Türkiye’nin tüm şehirlerinden ve farkı ülkelerden öğrencilerin katılımcı profilini oluşturduğu GOBI, 10 Nisan’da görkemli bir açılış gecesiyle başladı. Sanal Borsam 2016 yarışmasının ödül törenin de yapıldığı gecede Beşartıbir akapella grubunun gösterisi çok beğenildi. Bununla birlikte 10-13 Nisan günlerinde Mustafa Kemal Amfisi’nde iş dünyasından önemli markalar ve isimlerle katılımcılar buluştu. Konuşmacılar arasında sahibinden.com CEO’su Burak Ertaş, n11.com CFO’su Tolga Kocakalay, Webrazzi CEO’su Arda Kutsal ve ünlü fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut en çok ilgi gören isimlerdi.

Türkiye’yi ve İstanbul’u iyi bir şekilde tanıtma misyonuna da sahip olan GOBI’de, 11-15 Nisan tarihlerinde İstanbul gezisi ve farklı aktivitelerle yurt dışından gelen katılımcılar hem İstanbul’u hem de organizasyon ekibini tanıdı.

2017’de yapılacak 9. GOBI’nin organizasyon ekibinde yer almak ya da etkinliğe katılımcı olabilmek için gobistanbul.com ve GOBI’nin sosyal medya hesapları takip edilebilir.

İTÜ iş dünyasında zirveye ulaştı Çok uzaklarda astık bayrağımızı

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor

Vadi Yurtları'ndan sonra 3 fakülte daha deprem güçlendirme projesine dahil edildi