İTÜ Çekirdek'ten 3 milyon TL'lik destek

 

İTÜ ARI Teknokent bünyesinde 2012 yılında faaliyete geçen Türkiye'nin en önemli girişimcilik destek projelerinden İTÜ Çekirdek'in 2016 yılı 2. dönem başvuruları 25 Mart'ta sona eriyor.  İTÜ Çekirdek 5. senesinde toplam 3 milyon TL' lik ödül dağıtacak. Geçtiğimiz sene rekor katılım sağlayan ve 20 firmaya toplam 2 milyon TL değerinde fon dağıtan İTÜ Çekirdek aynı zamanda Türkiye'den dünya ve Avrupa Kuluçka Merkezleri sıralamasına giren ilk merkez olma ünvanını kazandı. UBI Global Kuluçka Merkezleri sıralamasında Avrupa'da en iyi 8., dünyada ise en iyi 18. Kuluçka Merkezi seçildi. Son olarak Webrazzi 2015 Ödülleri'nde "Yılın Girişim Hızlandırıcısı" ödülünü kazandı.

İTÜ Çekirdek' in bir parçası olma hedefindeki girişimciler Teknoloji Tabanlı bir ticari ürün ve hizmete dönüşebilir fikri ya da projesi olan "her yaştan" girişimcinin katılabildiği İTÜ Çekirdek'e başvurularını " Genel Kategori" , "Bulut Bilişim Kategorisi" ve "Otomotiv Teknolojileri Kategorisi" olmak üzere üç farklı alanda yapabilecek. 
Fikirlerini işe dönüştürmek ve şirketlerini kurabilmek için bu yarışa katılmak isteyen girişimciler yarışmaya başvurmak için tıklayınız.

 

İTÜ Teknokent'e bir ödül daha İTÜ bir ilke daha öncü oluyor

250. Yıl Şenlikleri nedir, ne değildir

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor