Mert
Son 180 günde 0 haber

İTÜlü Ayberk Aksu'nun fotoğraf sergisini kaçırmayın

İTÜ'de Endüstri Ürünleri Tasarımı okuyan Ayberk Aksu, çektiği fotoğraflarla "İçimdeki Şehirler" adlı ilk sergisini açtı. Hocalarının ve arkadaşlarının bu işe başlarken büyük desteği olduğunu belirten Aksu'nun, Şişli'deki Mantra Cafe'de açılan sergisi, sanat camiasında her geçen gün daha çok tanınıyor ve beğeni topluyor. Ayberk Aksu çektiği fotoğraflarıyla daha önceden İTÜ'de, City's Nişantaşı'nda ve Lucca'da düzenlenen sergilere katılım sağlamış ve çeşitli ödüllere layık görülmüştü.

'Ruh halimiz çevremizi ve şehirleri şekillendiriyor'

18 Mart'a kadar devam edecek olan "İçimdeki Şehirler" sergisinin temasını ve zaman içinde fotoğrafçılık konusunda bu noktaya nasıl geldiğini ise Aksu kendi ağzından şöyle anlatıyor:

6 senedir fotoğrafla ilgileniyorum. Gezme ve fotoğraf tutkusu bir araya gelince güzel işler ortaya çıkıyor. Fotoğraflarım hakkında çok fazla olumlu geri dönüş alıyordum ve dolayısıyla ileride sergi açmak hayalim olmuştu. O hayalim şimdiden gerçek oldu ve bunun heyecanını uzun bir süre hissedeceğim gibi duruyor. Sergimde Avrupa’nın birçok şehrinde çektiğim fotoğraflar yer alıyor. Serginin konusuna gelmek istersem; fotoğraflarım insanların çevreleriyle olan ilişkisini konu alıyor. Ruh halimiz çevremizi ve şehirleri şekillendiriyor. Serginin adı olan ‘İçimdeki Şehirler’ tam da buradan gelmekte: eşsiz hayatlarımızla kendi dünyamızı şekillendiriyoruz. Naçizane ben, sergide yer alan her fotoğrafı bu görüşlerle çektim ve sizlerle buluşturdum.

Siz de bu güzel sergi bitmeden sergiye gidebilir, Ayberk Aksu'ya destek olabilirsiniz. Bundan sonra çekeceği fotoğrafları kaçırmamak için de kendisinin Instagram hesabını takip edebilirsiniz.

Ayberk Aksu Instagram hesabı: https://www.instagram.com/ayberk_aksu/

                                                                                    'melankoli'

 

itumezun.org İTÜ öğrencilerine açılıyor İTÜ'de 5 aydır interneti olmayan yurt

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor

Vadi Yurtları'ndan sonra 3 fakülte daha deprem güçlendirme projesine dahil edildi