Bilal Rıdvan
Son 180 günde 0 haber

itumezun.org İTÜ öğrencilerine açılıyor

Mezunlarımızı bir araya getirmek ve networklerini arttırmak amacıyla kurulan İTÜ mezun platformu, itumezun.org , 1 Ocak 2018'de mezunlara açılmıştı. Facebook, LinkedIn veya e-mail adresinizle üye olabileceğiniz platform 20 Mart'ta da tüm İTÜ öğrencilerine açılıyor.

itümezun.org nedir?

Hem mezunların öğrencilere mentorluk yapabileceği hem de öğrencilerin iş ve staj bulabileceği platformun özellikle öğrenciler için çok faydalı olması bekleniyor. Platform, mezun-öğrenci ilişkisini güçlendirerek "İTÜ'lü olmak" kavramının daha büyük kitleler tarafından benimsenmesini hedefliyor. 

Neler var? 

Platformda İTÜlülerin kullanabileceği bir çok özellik mevcut. Anasayfa üzerinden paylaşılanları görebiliyor, paylaşım yapanlara mesaj atabiliyor aynı zamanda size gelen mesajları görüp cevaplayabiliyorsunuz.

Üyeler sayfasından platforma üye olanları görebiliyor, istediğiniz kişilerle platform üzerinden iletişime geçebiliyorsunuz. İş Fırsatları sayfasından da İTÜlülerin yayınladığı iş ilanlarına bakabileceğiniz gibi siz de iş ilanı yayınlayabiliyorsunuz.

Siz de bir İTÜlü olarak bu platformda yer almak istiyorsanız, https://itumezun.org/ adresinden siteye kayıt olabilirsiniz.

İTÜ'de 'Paylaşımlı Bisiklet İstasyonları' dönemi başlıyor İTÜlü Ayberk Aksu'nun fotoğraf sergisini kaçırmayın

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor

Vadi Yurtları'ndan sonra 3 fakülte daha deprem güçlendirme projesine dahil edildi