BTZ 2014 başlıyor

BTZ 2014 başlıyor!

Bu yıl 7. si düzenlenecek olan zirve; 5 – 6 Aralık 2014 tarihlerinde, Alphan Manas, Mobilike Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Üyesi Şekip Can Gökalp, Milliyet Reklam Grup Başkanı Savaş Yılmazer, Sahibinden.com CMO’su Boğaç Göncü, LCW E-ticaret Direktörü Salih Yılmaz, Onedio.com Kurucu & CEO’su Kaan Kayabalı, Turkcell Superonline CMO’su Meltem Şahin, Spotify Türkiye CEO’su Ergül Çivi ve daha birçok önemli konuşmacının katılımıyla İTÜ Maçka Kampüsü’nde gerçekleştirilecek.

4 Aralık günü İTÜ İşletme Fakültesi'nde gerçekleşecek BTZ workshoplarının başvuruları 20 Kasım tarihinde İTÜ İMK'nın Stratejik Ortağı Kariyer.net üzerinden alınacaktır. Workshop yapan firmalar arasındaSahibinden.com, Bilge Adam, Wissen Akademie ve Yazılım24 yer alacak.

Biz Değiştik, Pazarlama değişti mottosuyla Dijital Pazarlama’nın önümüzdeki 5 yılının ele alınacağı BTZ2014’te Sahibinden.com tarafından "Oyna, kazan!" konseptinde sürpriz hediyeler dağıtılacak (Şirket Seozone 2014'te çift kişilik tatil hediye etmişti). Canlı yayının paylas.com üzerinden yapılacağı zirvede, “En Sosyal” 2 Katılımcıya Wissen Akademie tarafından değerleri yaklaşık 7 bin TL olan 1’er adet eğitim verilecek. Etkinliğin birinci günü Bilge Adam tarafından yapılacak olan çekilişte 1 kişiye %100 Burslu Dijital Medya Uzmanlığı Eğitimi verilecek ve aynı zamanda %20 eğitim bursu dağıtılacak. Visionteractive’in desteği ile “Socialmat Counter Tweet Yarışması” ile 500.1000.ve 2000. tweetleri atan katılımcılara En Sosyal Parti Davetiyesi verilecek. Katılımcılar BeCOOL app üzerinden BTZ’ye özel tasarlanan rozetlerle “Social Swipe” adında Türkiye’de ilk kez gerçekleşecek olan Networking uygulamasına katılma şansı elde edecekler.

Bu yıl Turkcell Superonline ana sponsorluğunda 5. si düzenlenen Sosyal Medya Ödülleri Ödül Töreni 6 Aralık akşamı BTZ’nin ikinci gününün sonunda gerçekleşecek. Geçtiğimiz yıl 20 milyon account erişimine ulaşan ve Türkiye’nin en büyük sosyal medya etkinliği olan SMÖ’de geçtiğimiz yıl 400 bin oy kullanılmış ve 30 bin kişi tarafından online olarak izlenilmişti. Geçtiğimiz yıllarda ödül alan isimlerden bazıları; Demet Akalın, Buse Terim, Fettah Can, Ezgi Mola, Ahmet Kural, Taci Kalkavan, Can Dündar, Ahmet Mümtaz Taylan,  Sinan Güler, Erdil Yaşaroğlu, Ceyhun Yılmaz, Naz Aydemir, Batesmotelpro, Ahmet Hakan Coşkun, Rahşan Gülşan ve daha birçok değerli isim, marka ve kampanya.

Doğa Girişim Ana Sponsorluğunda BTZ2014 içerisinde gerçekleşecek DijiFikir adlı yarışmada ise girişimciler yarışacak. Sona kalan 5 proje, BTZ’de 5 dakika sunum yapma imkânı kazanacak ve Girişim Fabrikası, bu proje sahiplerine hızlandırılmış bir kamp düzenleyerek finale kalan 5 Projeye eğitim desteği verecek. Jüri, Alphan Manas’ın başkanlığında, Doğa Girişim’ den Ersoy Kiraz ve Arda Aşkın’ın, Inventram’dan Gökhan Güner’in katılımıyla projeleri değerlendirecek.  Yatırımcılar tarafından beğenilen proje ya da projelere yatırım alma imkânı da sunulacak. Ayrıca Doğa Girişim, destek vermek istediği bir projeye; ofis imkânı, network, hukuk ve mali müşavirlik desteği, kullanıcı deneyimi, yazılım desteği ve en önemlisi Doğa Grubu şirketlerinde fikirlerini test etme şansı tanıyacak. Son başvuru tarihi 24 Kasım olan DijiFikir için başvurular www.dijifikir.com’dan yapılmakta

Zirveye kayıt için www.btz.org.tr adresini ziyaret edebilir ve online olarak kayıt işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi ve sorularınız için; info@btz.org.tr

BTZ PROGRAMI

Taşkışla 'Kırmızılı Kadın'a sahip çıktı Zirveye doğru

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor

Vadi Yurtları'ndan sonra 3 fakülte daha deprem güçlendirme projesine dahil edildi

Kamuoyuna duyurulur: Depreme karşı Vadi Yurtları Dayanışması