Elif
Son 180 günde 0 haber

BTZ'18 teknolojinin nabzını tutacak

Akademik ve profesyonel dünyadan her sene yoğun katılım alan ve bu sene 11.si düzenlenen Bilişim Teknolojileri Zirvesi (BTZ), İTÜ Maçka Yerleşkesi’nde 7-8 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek. İTÜ İşletme Mühendisliği Kulübü tarafından Maçka Kampüsü'nde düzenlenecek olan BTZ’de sektörün önde gelen isimleri ve ilgili firma temsilcileriyle teknolojinin nabzı tutulacak.

Aslanoba Group Kurucu Başkanı Hasan Aslanoba, 4129 Grey CEO’su Alemşah Öztürk, Doğuş Otomotiv CDO’su Koray Bebekoğlu, İTÜ Arı Teknokent Genel Müdür Yardımcısı Deniz Tunçalp ve Vestel CMO’su Tunç Berkman gibi çok sayıda yetkin ismin konuşacağı zirvede dijital dönüşüm, geleceğin teknolojileri, yeni nesil pazarlama, dijital mobil dünya, bilişim sektörünün dünya ekonomisindeki yeri, teknoloji ve yönetim, en stratejik güç olan "bilgi" konuları konuşulacak.

Bu zirvede oturumlardan fazlası var

Zirve; Oturumlar, Bilişim Teknolojileri Alanı (BT Alanı), İnteraktif Bölüm, Dijifikir e-iş fikir yarışması ve Sosyal Medya Ödülleri olmak üzere 5  bölümden oluşacak. Geçtiğimiz senelerde Microsoft, Vodafone, sahibinden.com, Mercedes gibi 90’a yakın firmanın yer aldığı BT Alanı, şirketlerin katılımcılarla birebir iletişim kurabildiği, ürün ve hizmetleri hakkında tanıtım olanağı veren fuaye alanı olacak.

 

İnteraktif Bölümde gerçekleştirilen Speed-Networking ve Coffee Time aktiviteleriyle ise katılımcıların birbirleriyle etkileşimi sağlanacak. Dijifikir e-iş fikir yarışması sayesinde girişimciler hayallerini gerçekleştirme olanağı bulacak. Sosyal Medya Ödülleri’nde ise halk oylaması sonucunda belirlenecek olan sosyal medyayı en iyi kullanan kişi ve kurumlar ödüllendirilecek.

7-8 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek zirvenin detaylı programına ulaşmak ve bir parçası olmak istiyorsanız kayıt için btz.org.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Big Bang 2018 finaline günler kaldı Frizbi Teknik evinde de başarıyı bırakmadı

İTÜ MASASI | #5 İTÜ kulüpleri yandaş şirketin reklam yüzü yapıldı

İTÜ Sinema Kulübü'nün etkinliği "saat dilimi" gerekçesiyle iptal edildi

İTÜ MASASI | #4 Ders borsasına ilk resmi tepki geldi

Oscar ödülleri sahiplerini buldu

İTÜ Vadi Yurtları'nın kaderi ne olacak?