Sadberk
Son 180 günde 0 haber

COVID-19 salgınına çözümün bir parçası olmak isteyenler Coronathon'da bir araya geliyor

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Boğaziçi Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, İTÜ, ODTÜ, sivil toplum örgütleri ve birçok şirketin içinde bulunduğu 40 kurumdan toplam 80 girişimcinin katkılarıyla Coronavirüsle mücadeleye destek olmak için bir hackathon düzenleniyor. 48 saat sürecek Coronathon,  Coronavirüsün sebep olduğu Covid-19 salgınından kaynaklanan sorunlara çözümlerin üretilmesini amaçlayan online bir hackathon olacak.

"Çözümün Bir Parçası Ol" sloganıyla gerçekleşecek Coronathon'da girişimci beyinlerin, bireysel veya kurdukları ekipleriyle birlikte, 48 saat içerisinde Covid-19 salgınının neden olduğu sorunlara karşı yenilikçi çözümler üretmeleri bekleniyor.

Son başvuru: 22 Mart

Sosyal sorumluluk girişimi Coronathon 21-22 Mart tarihlerinde online platformlar Slack ve Youtube üzerinden ücretsiz olarak yürütülecek.

Covid-19 salgınının sosyal, psikolojik, ekonomik, lojistik ve diğer alanlarda yarattığı problemlere çözüm üretecek katılımcılar bireysel veya takım halinde çalışabilecek. Disiplinler arası yaklaşımın hakim olduğu süreç mentörlerle de desteklenecek. Kazanan fikirlere eş finansman ve hızlandırma programları desteği sunulacak. 

Başvurular 22 Mart Pazar günü 23:59’a kadar kabul edilecek.

Süreci takip etmek, takımınızı oluşturmak veya var olan bir takıma katılmak için Coronathon Türkiye Facebook grubuna katılabilirsiniz.

Coronathon Türkiye İnisiyatifi programı, duyuru ve detayları için: coronathonturkiye.com

Üniversiteler bahar dönemini kapattı FF Bölüm 6 | İTÜ'den mezun olmak mı yoksa mezun olamamak mı?

İTÜ MASASI | #5 İTÜ kulüpleri yandaş şirketin reklam yüzü yapıldı

İTÜ Sinema Kulübü'nün etkinliği "saat dilimi" gerekçesiyle iptal edildi

İTÜ MASASI | #4 Ders borsasına ilk resmi tepki geldi

Oscar ödülleri sahiplerini buldu

İTÜ Vadi Yurtları'nın kaderi ne olacak?